Λ. Καλογήρου: «Μαγική εικόνα»

«Μαγική εικόνα» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της ΕΠΣΘ, ο προπονητής του Γ.Σ.Α.. Ο Λευτέρης Καλογήρου υποστήριξε πως η Α.Ε.Δ. χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της ομάδας του, πήρε τη νίκη, όμως παραδέχθηκε πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση στον επαναληπτικό του Σαββάτου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Γ.Σ. Αλμυρού:

«Καταρχάς έγινε ένα αντάξιο παιχνίδι βάσει της ποιότητας των δύο ομάδων. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση αλλά όχι από το αποτέλεσμα, καθώς πιστεύω πως το τελικό σκορ αποτελεί μαγική εικόνα με βάση την αγωνιστικής εικόνα των δύο ομάδων και των ευκαιριών τους. Ουσιαστικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, από μια λάθος εκτίμηση στη φάση του γκολ και βρεθήκαμε να χάσουμε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά δεν είχαμε άλλη τελική προς την εστία μας.

Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι, ένα χαοτικό παιχνίδι ποτέ δεν σου δίνει και δεν εισπράττεις αυτό που προσφέρεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ουσιαστικά έχει τελειώσει ένα ημίχρονο, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα μας αυτή τη φορά και θα δούμε τι δεν πήγε καλά, θα το διορθώσουμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας να φέρουμε τον τίτλο στον Αλμυρό, γιατί πιστεύω σε αυτήν την ομάδα, όπως επίσης και στις δυνατότητές της. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Α.Ε. Δ. για την άριστη φιλοξενία, πράγμα το οποίο θα ανταποδώσουμε στον επαναληπτικό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις