«Τρένο» ο Κισσαμικός, παρέσυρε και τα Τρίκαλα

Εντυπωσιακός για ακόμα μία αγωνιστική ο ΑΟΧ Κισσαμικός του Πετράκη. Η ομάδα της Κρήτης πάτησε… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στα Τρίκαλα και επικράτησε 3-0, φτάνοντας στην 5η συνεχόμενη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα (με μόλις 1 γκολ παθητικό σε αυτό το διάστημα) και πλέον έχει αρχίζει και κρυφοκοιτάζει στις πιο πάνω θέσεις, αφού είναι στο -6 από τον 3ο ΟΦΗ και με ματς λιγότερο.

Με το… καλημέρα του β’ ημιχρόνου ο Αποστολίδης στο 47’ άνοιξε το σκορ έπειτα από σέντρα του Τόλι και στο 68’ έγινε το 2-0, όταν από άψογη συνεργασία των Ξύδα και Χαλκιαδάκη ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο θρίαμβος των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε δύο λεπτά αργότερα, με τον Λέο στο 70’ να διαμορφώνει το 3-0. Οι γηπεδούχοι τέλειωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βρεττού στο 87’.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (71’ Σάλιακας), Ξύδας (77’ Βρεττός), Χαλκιαδάκης, Λέο.
Τρίκαλα (Στοΐλας): Αποστολίδης, Πάνο, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Μάκος, Τσιάρας (75’ Ανδρεόπουλος), Γροντής (62’ Ν’ Λουντούλου), Γιαννιτσάνης, Ζγκούρι (75’ Ντ’ Ακόλ), Σαχινίδης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις