Με την… προίκα του 2-0 ο ΠΑΟΚ με Ατρόμητο

Το προβάδισμα του πρώτου αγώνα, όταν είχε επικρατήσει με 2-0 στην Τούμπα, καλείται να διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο (19:30, Cosmote 1) και να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με το μέρος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η προϊστορία, καθώς την τελευταία 20ετία κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση σε 8 σεζόν και κατέκτησε 3 φορές το τρόπαιο (2000, 2003 και 2017).
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλονικείς την τελευταία πενταετία έχουν λείψει μία φορά από τους «4» της διοργάνωσης (τη σεζόν 2014/15).

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δείχνει καμία διάθεση να προχωρήσει σε… τολμηρό ροτέισον και πειραματισμούς, λέγοντας στους παίκτες του πως πρέπει να αντιμετωπίσουν την αποψινή αναμέτρηση στο Περιστέρι σα να μην έγινε το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα.
Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζά και Αζεβέντο.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κάνιας (ή ο Σάχοφ) και ο Μαουρίσιο, με τον Πέλκα σε πιο ελεύθερο ρόλο.
Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μακ, Κάμπος (αν και θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Βιεϊρίνια) και στην κορυφή θα είναι ο Κουλούρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις