Στον τελικό με 7αρα επί του Ρήγα ο ΝΠΣ Βόλος (photos)

Το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ πήρε  πανηγυρικά ο ΝΠΣ Βόλος, συντρίβοντας με 7-0 τον Ρήγα Φεραίου στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική και όπως μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι έκανα ό,τι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα τέρματα σημείωσαν οι Καμπαγιέρο στο 14’, Ζέρης στο 38’, Μηλιώτης 61’ και 89’, Δημόπουλος 66’, Κολλάς 82’ και 85’.

Μονόλογος των γηπεδούχων το πρώτο ημίχρονο
Οι «κυανέρυθροι» περιμένουν, πλέον, να πληροφορηθούν τον αντίπαλό τους στο τελικό της διοργάνωσης, που θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης Νίκη-Θησέας, η οποία θα διεξαχθεί στις 28/2 στο Πανθεσσαλικό.

Ο ΝΠΣ Βόλος «καθάρισε» την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο, καθώς πέτυχε δύο τέρματα, ήταν διαρκώς στην επίθεση και πίεσε ασφυκτικά την άμυνα του Ρήγα Φεραίου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 14’ από μια στατική φάση. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε αριστοτεχνικά κόρνερ και ο Καμπαγιέρο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο Καμπαγέρο με κεφαλιά ανοίγει το σκορ

Οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος αναπτύσσονταν εξαιρετικά τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα και στο 21’ ο Δεμηρτζόγλου σούταρε, με τη μπάλα να περνά άουτ. Στο 25’ ο Δημόπουλος από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε άτσαλα, με τη μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 28’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία, δεν μπόρεσαν να πιάσουν την κεφαλιά και να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα ο Ντετάκης και Μάντζης.

Οι γηπεδούχοι, τελικά, κατάφεραν να κάνουν το 2-0 στο 38’. Ο Δεμηρτζόγλου άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Ζέρη και ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, καθώς στο 44’ ο Ντετάκης απέτυχε να σκοράρει, καθώς δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γκαρσία.

Ο Ζέρης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Ρήγας Φεραίος σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια.

«Καταιγιστικός» στο β’ μέρος ο ΝΠΣ Βόλος
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν γρήγορα τις αλλαγές, με τον ΝΠΣ Βόλος να συνεχίζει να είναι καταιγιστικός και να σημειώνει άλλα πέντε τέρματα, ενώ έχασε και άλλες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Υπήρχαν στιγμές που οι «κυανέρυθροι» στην κυριολεξία «έκρυβαν» τη μπάλα, όπως συνέβη στο τέταρτο γκολ. Στο 50’ ο Ρήγας είχε την πρώτη τελική προσπάθεια στο παιχνίδι, όταν ο Γεωργατζής εκτέλεσε φάουλ, με τον Μούτσα να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο ΝΠΣ Βόλος ήταν αυτός που έχασε την ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Δημόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία.

Το 3-0 για τον ΝΠΣ Βόλος ήρθε στο 61’. Ο Μηλιώτης «έκλεψε» τη μπάλα από τον Γκάγκα, προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα τον Παπαγιάννη, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να επιτίθενται και στο 65’ μετά από βαθιά μπαλιά του Ντεντάκη, ο Κολλάς πήρε την κεφαλιά, με τον Παπαγιάννη να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα, στο 66’, οι παίκτες του Χουάν Φεράντο «έκρυψαν» τη μπάλα με τις περίτεχνες ενέργειές τους, ο Κολλάς έβγαλε μόνο του τον Δημόπουλο απέναντι από τον Παπαγιάννη και αυτός εύκολα με πλασέ έγραψε το 4-0.

Στο 71’ ο Μάντζης σούταρε με τη μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 80’ χάθηκε διπλή ευκαιρία για τον ΝΠΣ Βόλος να σκοράρει. Αρχικά ο Κολλάς νικήθηκε από τον Παπαγιάννη και στη συνέχεια της φάσης ο Μάντζης σούταρε ψηλά άουτ.

Το 5-0 έγινε στο 82’. Ο Μηλιώτης απέναντι από τον Παπαγιάννη πάσαρε στον Κολλά, ο οποίος σε κενή εστία σκόραρε. Ένα λεπτό αργότερα, στο 85’ ο Κολλάς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι με σουτ μέσα από την περιοχή για να γράψει το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 89’ ο Μηλιώτης με διαγώνιο σουτ.

Διαιτητής: Δημητριάδης
Βοηθοί: Γεωργαντζής, Τριφονίδης
Κίτρινες: Σουγκάρης


ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μούτσα, Ντεντάκης, Ζέρης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος (46’ Γκαλίτσιος), Δεμηρτζόγλου (55’ Σαλαμούρας), Πέντα (64’ Κολλάς), Καμπαγιέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία,  Μελισσόπουλος (55’ Μηλιώτης).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου (56’ Τσιώλης), Γκάγκας, Ράπτης, Καρλιάμπας, Παπακώστας (67’ Χατζησταμάτης), Σουγκάρης, Μπόρας (56’ Μπόρας), Τσελεπής, Γεωργατζής, Παπαγεωργίου (63’ Τζοβάρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις