Ξηροφώτος: «Κερδίσαμε δίκαια»

Προσγειωμένος και με σεβασμό προς τον αντίπαλο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, που τόνισε πως η νίκη της ομάδας του ήταν δίκαιη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, ένα ανοιχτό παιχνίδι που σημειώθηκαν τέσσερα γκολ και μπορούσαν να μπουν εκατέρωθεν κι άλλα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων που πρόσφεραν αυτό το θέαμα και που το χάρηκε ο κόσμος, χωρίς να έχει σημασία που κέρδισε η δική μας ομάδα.

Πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες όπως ευκαιρίες είχε και ο αντίπαλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε σοβαρή και σφιχτή ομάδα κι έτσι έρχονται τα αποτελέσματα.

Έχουμε δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια προσέγγιση μέχρι το τέλος. Εύχομαι στον Ολυμπιακό και στον φίλο μου τον Λάκη (σ.σ. Μπακάλη) καλή συνέχεια. Εμείς, επαναλαμβάνω, πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα»

Για τις αλλαγές Κραγιόπουλου και Κατσαμπά

«Η πρώτη έγινε γιατί ο παίκτης είχε ήδη κίτρινη κάρτα και σε οποιοδήποτε σκληρό μαρκάρισμα θα μπορούσαμε να μείνουμε με δέκα παίκτες, ενώ στην περίπτωση του Καρτσαμπά, ο παίκτης ένιωσε μία δυσφορία αλλά τώρα είναι καλά».

Για το αν ήταν στα πλάνα η Νίκη να αιφνιδιάσει

«Είναι θέμα των παικτών. Βρέθηκαν δύο – τρεις παίκτες σε καλή μέρα, έβγαλαν κάποιους όμορφους αυτοσχεδιασμούς κι έβαλαν όμορφα γκολ. Οι παίκτες παίζουν, όχι εμείς και σ’ αυτούς ανήκουν τα εύσημα».

Για το αν ήταν η μεγαλύτερή του επιτυχία στον πάγκο της Νίκης

«Κατ’ αρχάς εκπροσωπώ το τεχνικό τιμ. Το μυστικό είναι να μην απογοητευόμαστε στις λύπες και να μην ενθουσιαζόμαστε στις νίκες. Έτσι το προσεγγίζουμε κι έτσι συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις