Και μαθηματικά πρωταθλητής ο ΝΠΣ Βόλος, 0-1 τον Αμβρυσσέα

«Διπλό» στο Δίστομο για τον ΝΠΣ Βόλος, που επικράτησε του Αμβρυσσέα με 0-1. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο πέρασε και από το δημοτικό στάδιο Διστόμου και αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Ισπανό προπονητή να δίνει μάλιστα παραπάνω χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, που δεν λογίζονται σύμφωνα με τις με τις επιλογές του ως βασικοί.

Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Ντόσης, Κολλάς και Ηλιόπουλος δεν ήταν αρκετές για το νεοσύστατο ποδοσφαιρικό σύλλογο, ώστε να πετύχει το γκολ, ενώ το σουτ που επιχείρησε ο Ντεντάκης από μακρινή απόσταση στο 60’ σταμάτησε στη δεξιά συμβολή των δοκών του Παπαβασιλείου.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε τρία λεπτά πριν από τα 90’. Ο Μηλιώτης σούταρε από πλάγια θέση στο 87’, με τον τερματοφύλακα του Αμβρυσσέα να αποκρούει αρχικά, όμως, στην εξέλιξη της φάσης ο Μελισσόπουλος που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή στο παιχνίδι, πλάσαρε σωστά από κοντά τον Παπαβασιλείου και έγραψε το 0-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας).
Βοηθοί: Δέτση, Κορτέσης (Αθηνών).
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Παπαβασιλείου, Μαργαρίτης (75’ Μπότσης), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης, Σχίζας, Βλάχος, Κυπραίος (81’ Τέλλος), Βαφειάδης, Σούκιας, Χύσι (7’ Ντο Σάντος), Μανιδάκης.
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μούτσα, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ντόσης (63’ Μελισσόπουλος), Πιαστόπουλος, Ζέρης, Ηλιόπουλος, Σαλαμούρας (75’ Πέντα), Μηλιώτης (88’ Διμηνάς), Κολλάς (80’ Τζελίδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις