Εκρηκτικό ξεκίνημα… δίκαιη νίκη για Διαγόρα

Ο Διαγόρας ήθελε τη νίκη, για να συνεχίσει να κυνηγά το πρωτάθλημα κι απέναντι στον αδύναμο Παγασητικό το έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο, επικρατώντας στην έδρα του με 5-0 κι έχοντας πετύχει τρία από αυτά τα τέρματα σε δεκατρία λεπτά, ξεκινώντας με γκολ “από τα αποδυτήρια”.

Πολλές οι απουσίες για την ομάδα του Παγασητικού, που θα ψάξει τους βαθμούς που χρειάζεται για την παραμονή σε άλλες αναμετρήσεις.
Υπό πολύ δυνατή βροχόπτωση έγινε η αναμέτρηση, σε κάποιες στιγμές, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι ιδιαίτερα βαρύς.
Σε δύσκολο, βαρύ αγωνιστικό χώρο με νερό και λάσπη και υπό έντονη βροχόπτωση κατά διαστήματα.
Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού (1’) ο Σπ. Καραπλιάγκος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.
Στο 5’ ο Κουβελάς με κεφαλιά, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Καναβός, έκανε το 2-0 και στο 13΄ο Γάρος με σουτ πέτυχε το 3-0.
Ο Πάσχος (67’) με σουτ, μετά από ασίστ του Γουτούλη, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, για να έχουμε το τελικό 5-0 στο 78’ με κεφαλιά του Γάρου από σέντρα του Α. Δημητριάδη.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Φαράντος (30′ λ.τρ. Ακριβούσης), Δημητριάδης, Πρασσάς, Κ. Καραπλιάγκος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (56′ Γουτούλης), Καλλιακούδας (64′ Τρελόπουλος), Πάσχος, Γάρος (79′ Καπούλας), Καναβός
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Χαλκίδης, Μυλωνάς, Γκατζούνας, Καράνταγλης, Δημητρίου, Τσένα (85′ Κυρίτσης), Μάρκος, Ανδρέου (75′ Δουλάς), Μαρούγκας, Ρουσσάς

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις