Νέα νίκη… και με καλή απόδοση για Πύρασο

Επιστροφή στις νίκες για Πύρασο, που κατέκτησε το όγδοο “τρίποντο” σε δέκα αγωνιστικές, επικρατώντας το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Μαγνησιακού με 0-2.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 19′ με κεφαλιά του Σιώμου, ύστερα από κεφαλιά- πάσα του Γκίνη σε φάουλ του Ζαχαράκη και το 0-2 στο 23′ από τον Σαμαρά με σουτ, ύστερα από σέντρα- ασίστ του Στεργίου που επωφελήθηκε μακρινής μεταβίβασης του Δ. Τσάμη.
Με τους Σιώμο, Ίμπρα, Ζαχαράκη στο πρώτο ημίχρονο και τους Σαμαρά, Ίμπρα, Ζαχαράκη, Κατή στο δεύτερο μέρος, ήταν φάσεις που δεν ολοκληρώθηκαν λόγω κακής επιλογής στην τελική πάσα για τους φιλοξενούμενους.
Ο Μαγνησιακός απείλησε με μια άστοχη κεφαλιά του Μυλωνά στο 65′ και δύο σουτ των Λιάρου, Πανόπουλου που απέκρουσε ο Τσιλίγκος.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Γούτσιος (46’ Λιάρος), Τσένα, Κοντοβάς, Γκέρτσος, Πανόπουλος (73’ Τζίκας), Χατζητρακόσιας, Οικονόμου, Βασιλείου, Μυλωνάς, Προβιάς (20’ λ.τρ. Δεμίρης).
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου (68’ Γ. Τσάμης), Γιοβάνης, Γκίνης, Τσορμπαντζής, Δ. Τσάμης, Ζαχαράκης, Σαμαράς, Σιώμος (62’ Κατής), Μπαρμπούτας, Ίμπρα (75′ Φούκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις