Αφήνουν πίσω την ήττα από τη Νίκη στον Ολυμπιακό Β.

Αποκλειστικά το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 3/3 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης σκέφτονται στον Ολυμπιακό Βόλου. Το έργο των «ερυθρολεύκων» θα είναι δύσκολο, με αντίπαλο μια ομάδα με σταθερή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, η οποία εντός έδρας έχει μόλις μία ισοπαλία με τη Νίκη (1-1), καθώς έχει κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού οφείλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα ψυχολογικά και αγωνιστικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση και την ήττα από τη Νίκη και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν και πάλι από τον Ολυμπιακό, καθώς τιμωρημένος είναι ο Σάκης Σάββας, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του. Ο Κλεβί Κόλα θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός αποστολής, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Δήμος Κόκας, ο οποίος πάντως, θα είναι έτοιμος μέχρι το Σάββατο να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Χθες ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Κόκας θα γυμναστεί την Πέμπτη και θα τεθεί στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη.

Το ευχάριστο είναι πως γυμνάζονται κανονικά οι Καμπλιώνης και Λούγκος, οι οποίοι στο παιχνίδι με τη Νίκη δεν είχαν τον ανάλογο ρυθμό και αυτό ήταν λογικό, τη στιγμή που είχαν χάσει πολλές προπονήσεις, λόγω των τραυματισμών τους στο ματς με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις