Νίκη – Θησέας για μία θέση στον τελικό (28/02, 15:00)

Τον δεύτερο φιναλίστ του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ θα γίνει γνωστός σήμερα (28/02) με τη Νίκη Βόλου και τον Θησέα Αγριάς να διεκδικούν το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού. Στον τελικό περιμένει ήδη ο ΝΠΣ Βόλος που προκρίθηκε αποκλείοντας τον Ρήγα Φεραίο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, θα ξεκινήσει στις 15:00 και είναι νοκ άουτ, που σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει παράταση και πέναλτι.

Το τεχνικό δίδυμο της Νίκης σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα ώστε να μειώσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες να πέσει θύμα έκπληξης από μία ομάδα που μπορεί να τις χωρίζει μία κατηγορία, όμως διαθέτει ένα αρκετά δυνατό και έμπειρο σύνολο. Το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής δίνει τη δυνατότητα στους κυανόλευκους να μην κάνουν το απαραίτητο, σε διαφορετική περίπτωση, ροτέισον, παρατάσσοντας όλα τους τα όπλα στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού. Η εξέλιξη του αγώνα πιθανόν να δώσει τη δυνατότητα στους προπονητές να χρησιμοποιήσουν και ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Το απουσιολόγιο της Νίκης είναι λευκό και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

Για τον Θησέα Αγριάς το παιχνίδι αποτελεί μία πρόκληση καθώς θα τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι στη 2η ομάδα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν.

Διαιτητές

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Θ. Νικόπουλος με βοηθούς τους Χ. Παπαδημητρίου και Π. Σακκά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις