Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σήμερα στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Ενδιαφέροντες αναμετρήσεις πραγματοποιούνται σήμερα στο πλαίσιο της 15ης ημέρας της Α1 ΕΣΚΑΘ. Πιο συγκεκριμένα ο σίγουρα πρώτος στον όμιλο Ολυμπιακός «μονομαχεί» με την Αγριά BC, που δίνει «μάχη» για τη σωτηρία και θέλει να παραμείνει αήττητος στην πορεία του για τα πλέι οφ.

Εκείνος όμως που μπήκε σε περιπέτειες είναι ο Γ.Σ. Βόλου. Το περασμένο Σάββατο «συγκρούστηκε» με τον Σπάρτακο στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» χάνοντας τον αγώνα με 78-84 και ταυτόχρονα την ευκαιρία να «καθαρίσει» τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Πλέον ισοβαθμεί με τους Λαρισαίους και γι’ αυτό σήμερα θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον ουραγό Φοίβο εκτός έδρας.

Μάλιστα ο Σπάρτακος δύο ώρες αργότερα (17.00) φιλοξενεί τον Ίωνα, ο οποίος έχει διαφορά δύο βαθμών από την Αγριά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Την ίδια ώρα η Ανάληψη παίζει με τον Κεραυνό στο ΕΑΚ και θα προσπαθήσει να τον κερδίσει για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα στην ανάπαυλα του αγώνα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ο νέος ύμνος της βολιώτικης ομάδας.

Τέλος, στις 20.00 ο Γ.Σ. Αλμυρού υποδέχεται την ΑΕΒΔ. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για να μπουν στα πλέι οφ, ενώ οι «πορτοκαλί» προσπαθούν να αποφύγουν το μπαράζ παραμονής.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Α1 ΕΣΚΑΘ
1ος όμιλος
Σάββατο 3/3
ΕΑΚ Λάρισας 15.00 Φοίβος-ΓΣ Βόλου, διαιτητές: Φακίτσας, Τσουμαχίδης.
Κλ. Αγ. Θωμά 17.00 Σπάρτακος-Ίωνας, διαιτητές: Παγώνης, Τσουμαχίδης.
ΕΑΚ Βόλου 17.00 Ανάληψη-Κεραυνός, διαιτητές: Παργιανόπουλος, Βαϊόπουλος, γραμματεία: Πεγιούκα, Καροτσάκης, Βελεντζάς.
Κλ. «Β. Παρασκευόπουλος» 17.00 Αγριά BC-Ολυμπιακός Β., διαιτητές: Μπουγλός Ι., Μπουγλός Π., γραμματεία: Μαρούσος, Γκαλίδη, Σακελλαροπούλου.
Κλ. Αλμυρού 20.00 ΓΣ Αλμυρού-ΑΕΒΔ, διαιτητές: Παργιανόπουλος, Δόλγυρας, γραμματεία: Μαριτσούδη, Μαυρομιχάλης, Ανδριοπούλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις