Football League: Τα φώτα σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Τα «φώτα» πέφτουν σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, σήμερα για το πρωτάθλημα της Football League, με τον Άρη να υποδέχεται στις 17.00 τον ΑΟΤ και την Παναχαϊκή, δύο ώρες νωρίτερα, την Καλλιθέα.

Παναχαϊκή – Καλλιθέα
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μονόδρομος η νίκη για τους «κοκκινόμαυρους», καθώς βρίσκονται στο -5 από τη δεύτερη θέση, μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Καρδίτσας το Σάββατο (3/3). Την περασμένη εβδομάδα, οι Πατρινοί έφυγαν νικητές με 1-0 από τα Τρίκαλα κόντρα στον ΑΟΤ.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπαμπούνης, Μαστραντωνάκης και Κωνσταντακόπουλος που συμμετέχουν στην Κ-20, οι τραυματίες Μπιτσάκος, Στεργίδης και Μπούτιβας, αλλά και οι Πλέγας, Αγουρίδης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Βελτιωμένο πρόσσωπο έχει δείξει στα τελευταία της παιχνίδια η Καλλιθέα, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να… γευτεί τη χαρά της νίκης στα πέντε πιο πρόσφατα, έχοντας απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την περασμένη εβδομάδα έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Εργοτέλη.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ταμπάκης, Τσατσόπουλος, Μήλιος και Ντούνγκα.

17.00 Άρης – ΑΟ Τρίκαλα
ΑΡΗΣ: Να διευρύνει το σερί των πέντε νικών (έξι μαζί με το 3-0 επί του Αχαρναϊκού α.α.) θέλει ο Άρης, προκειμένου να αυξήσει και πάλι τη διαφορά του στο +6 από τον δεύτερο ΟΦΗ. Την προηγούμενη εβδομάδα οι «κιτρινόμαυροι» απέδρασαν με 1-4 από την έδρα του Αιγινιακού.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Μοναδικός απών ο τραυματίας Πασάς.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ήττα πισωγύρισμα υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική ο ΑΟΤ από την Παναχαϊκή εντός έδρας με 0-1, καθώς προερχόταν από δ’υο νίκες κι έδειχνε καλό πρόσωπο με την έλευση του Θωμά Γράφα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Τραυματίας ο Ντακόλ και τιμωρημένος ο Σαχινίδης.

ΑΕ Σπάρτης – Απόλλων Πόντου
ΣΠΑΡΤΗ: Από δύο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Σπάρτη, που βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, μετά το «διαζύγιο« με τον Σάκη Θεοδοσιάδη.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμεινε ο Τριανταφυλλάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Από δύο ξεκούραστα τρίποντα με Αχαρναϊκό και Βέροια προέρχεται ο Απόλλων Πόντου, που δεν έχει δώσει επίσημο ματς για σχεδόν τρεις εβδομάδες.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμεινε ο Βεργώνης.

ΓΣ Δόξα Δράμας – Αιγινιακός
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ανεβασμένη η Δόξα, καθώς προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατη το «διπλό» στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης με 1-0.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι γηπεδούχοι.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Μετά τις δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε Εργοτέλη κιαι Παναχαϊκή, ήρθε το 1-4 εντός έδρας από τον Άρη για τον Αιγινιακό, που χρειάζεται βαθμούς για να παραμείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Οι Τοπαλίδης και Αντωνιάδης είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός θα μείνει και ο τραυματίας Τσολακίδης.

Πανσερραϊκός – Παναιγιάλειος
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση ο Πανσερραϊκός, που δεν έχει περιθώρια για νέα εντός έδρας απώλεια. Χωρίς νίκη στα 11 τελευταία οι Σερραίου, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Επιστρέφουν οι Γκούρτσας και Ρίστιτς, ενώ αντίθετα σε… καραντίνα παραμένουν ακόμα οι Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης και Ιωαννίδης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Παναιγιάλειος, κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι Αιγιώτες προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Σπάρτης.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμειναν οι Σμίλτος, Τσουρής, Κάναλς, Σακελλαρόπουλος, Τσάινα, Τζένετ και Τεπερεκίδη.

Πηγή: liganews.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις