Συνάντηση ΑΕΚ, ΠΑΟ και άλλων 12 για τα τηλεοπτικά

Η Nova αποφάσισε να σπάσει την κεντρική τηλεοπτική συμφωνία κάτι που σημαίνει ότι το συνδρομητικό κανάλι θα κάνει ξεχωριστές συμφωνίες με τις ομάδες και σίγουρα με λιγότερα λεφτά.

Όπως είναι λογικό οι ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αφού από τα λεφτά αυτά κάλυπταν μεγάλο μέρος τους μπάτζετ τους. Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με την Live Sport υπήρξε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων 14 ΠΑΕ της Superleague, ανάμεσά τους κι εκείνοι των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού.

Αντίθετα, απουσίασαν ο ΠΑΟΚ που έχει κάνει ήδη ξεχωριστή συμφωνία με τη Nova, και ο Ολυμπιακός ο οποίος έχει αποφασίσει να πάει μόνος του. Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ είναι θετικοί στην προοπτική να υπογραφεί μία σύμβαση 12 ή 14 ομάδων με κάποιο κανάλι, κάτι πάντως που θεωρείται αρκετά δύσκολο, αφού δεν υπάρχει  ενδιαφέρον από τηλεοπτικό σταθμό για τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων του πρωταθλήματος.

Στα της συνάντησης πάντως, υπήρξε κι ένα επεισόδιο, αφού μεγαλομέτοχος ΠΑΕ είπε στον Γιώργο Μποροβήλο πως ο Αστέρας Τρίπολης έχει συμφωνήσει ήδη με τη Nova κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου των Αρκάδων, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μποροβήλος να αποχωρήσει αφού ο συγκεκριμένος παράγοντας επέμενε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις