Θ. Μακρής: Έχουμε μπροστά μας άλλους τρεις τελικούς

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Θωμάς Μακρής, με δηλώσεις του για τη νίκη που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ με αντίπαλο την Καλλιθέα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ τόνισε πως μπροστά υπάρχουν άλλοι τρεις τελικοί:…

…«Ξεκινήσαμε νωθρά το παιχνίδι, παρότι είχαμε πει στα αποδυτήρια να μπούμε δυνατά με στόχο να επιβάλουμε το ρυθμό μας, φτάνοντας σ’ ένα γρήγορο γκολ, όπως συνέβη με τον Ηρακλή Ψαχνών, άλλα και σε άλλα παιχνίδια στην έδρα μας. Από μια αδράνεια δεχθήκαμε το γκολ στο 5ο λεπτό. Αφυπνιστήκαμε στη συνέχεια, ελέγξαμε τον ρυθμό, παίξαμε όπως έπρεπε και καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Με τέτοια πίεση, που έχουν αυτά τα ματς και όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ και καταφέρνεις και αντιδράς, είναι πολύ σημαντικό. Κερδίσαμε, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη.
Κάναμε το πρώτο βήμα, το οποίο θα χαρακτήριζα σημαντικό. Αυτό που είχα τονίσει και στους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη των πλέι οφ ήταν, ήταν πως θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πήραμε τους τρεις βαθμούς με την Καλλιθέα, μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με την Καλαμαριά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Φυσικά, στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι να φτάσουμε στον τελικό. Όμως για να φτάσουμε εκεί έχουμε μπροστά μας άλλους τρεις «τελικούς».
Παρότι το παιχνίδι έγινε πρωί, σε μια ακατάλληλη ώρα για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που έδωσαν το «παρών» και στήριξαν την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις