Στην Ιτέα για να κρατήσει τη δεύτερη θέση (pregame)

Ο στόχος της δεύτερης θέσης για τη Νίκη Βόλου θα επιτευχθεί ή θα χαθεί στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στην Ιτέα, απέναντι στον τοπικό Αστέρα. Οι κυανόλευκοι έχασαν την ευκαιρία να πάνε για τουρισμό στην κωμόπολη της Φωκίδας, καθώς επέτρεψαν στον υποβιβασμένο Διγενή Νεοχωρίου να πάρει βαθμό στον Πανθεσσαλικό και σήμερα (01/04, 16:00) θα προσπαθήσουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την Ιτέα ώστε να παραμείνουν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι κυανόλευκοι έχουν αποδείξει πως στα δύσκολα βγάζουν τον καλό τους εαυτό και αυτό περιμένουν άπαντες στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου. Μία πειστική εμφάνιση που θα συνοδεύεται από θετικό αποτέλεσμα ώστε να εκπληρωθεί ο στόχος που τέθηκε στο μέσο της χρονιάς. Η διοίκηση εμφανίζεται εξοργισμένη από το «στραβοπάτημα» με τον Διγενή και περιμένει απαντήσεις από τους παίκτες στο σημερινό, δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί την ίδια θέση με τη Νίκη.

Το τεχνικό δίδυμο της Νίκης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, έχοντας όλο το οπλοστάσιο διαθέσιμο για την σημερινή μάχη. Η Νίκη βολεύεται και με την ισοπαλία, όμως ομάδα που κατεβαίνει μόνο για να μην δεχθεί γκολ, συνήθως φεύγει ηττημένη και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά παίκτες και τεχνική ηγεσία των κυανολέυκων.

Ο Αστέρας Ιτέας θα παλέψει για τη νίκη ώστε να προσπεράσει τη βολιώτικη ομάδα στο φώτο φίνις του πρωταθλήματος, έχοντας αποδείξει μέχρι σήμερα πως είναι μία καλή ομάδα που γίνεται ακόμη καλύτερη στην έδρα της. Η ομάδα της Ιτέας έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα εντός έδρας (0-1 ΝΠΣ Βόλος), έχει φέρει δύο ισοπαλίες (Ολυμπιακός Β., ΑΟ Σελλάνων) και μετρά οκτώ νίκες.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τηλέμαχος Καλαντζής από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Θανάση Μητράκο επίσης από την ΕΠΣ Αθηνών και Νίκο Μανούρα από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Για πρώτη ο διαιτητής Καλαντζής θα βρεθεί στο δρόμο της Νίκης, καθώς δεν έχει διευθύνει ποτέ στο παρελθόν παιχνίδι των «κυανολεύκων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις