ΝΠΣ «Βόλος» και Εθνική Ελπίδων έπαιξαν για το Ορφανοτροφείο (photos)

Νίκη με 1-0 για τον ΝΠΣ «Βόλος» στο φιλικό με την Εθνική Ελπίδων, η οποία ήταν τυπικά, η γηπεδούχος ομάδα. Το παιχνίδι ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς πραγματοποιήθηκε στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος», για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου, με τον Δήμο Βόλου, που είχε ρόλο διοργανωτή στο συγκεκριμένο αγώνα, να χαρίζει χαμόγελα αισιοδοξίας στα παιδιά του ιδρύματος, λίγες μέρες πριν το Πάσχα.



Έμεινε ικανοποιημένος, ο Χουάν Φεράντο

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, ανάμεσα στην Εθνική Ελπίδων και τον νεοσύστατο ποδοσφαιρικό σύλλογο, οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο 68’, σε μία φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Σαλαμούρα και τελείωσε με ιδανικό τρόπο από τον Δεμηρτζόγλου.
Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά συστήματα και πρόσωπα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων τους. Μάλιστα, ο τεχνικός του νεοσύστατου ποδοσφαιρικού συλλόγου είδε την ομάδα του να αποδίδει κατά διαστήματα πολύ καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που τον χαροποίησε ιδιαίτερα, διότι μετά τη διακοπή του Πάσχα, οι «κυανέρυθροι» θα κληθούν να πάρουν μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις των μπαράζ ανόδου, οι οποίες οδηγούν στη Football League.

Πώς παρατάχθηκε η Εθνική Ελπίδων
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Νικοπολίδης, επέλεξε διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Κουσιάδης. Το δεί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Νάτσος και το αριστερό, ο Γιαννούτσος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Σταυρόπουλος και Ευαγγέλου. Κεντρικοί μέσοι ήταν οι Στάικος και Πινιώτης, ενώ μπροστά τους στον άξονα τοποθετήθηκε, ο Βέργος, με τον Μασούρα να ξεκινά στη δεξιά πλευρά και τον Μπαστιάκο στην αριστερή. Τέλος, κεντρικός επιθετικός ήταν ο Μεληκιώτης.

Πώς παρατάχθηκε ο ΝΠΣ Βόλος
Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Χουάν Φεράντο, προτίμησε να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Μπουργάνης. Στην άμυνα τοποθετήθηκαν από δεξιά προς αριστερά οι Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος και Ουνγιαλίδης. Αμυντικός μέσος ήταν ο Πιαστόπουλος, με τους Καμπαγέρο και Πίτου Γκαρσία, να τοποθετούνται μπροστά του, έχοντας πιο δημιουργικό ρόλο. Στις πτέρυγες επιχειρούσαν οι Ηλιόπουλος από τα δεξιά και Πέντα από αριστερά. Επίσης, σέντερ φορ ήταν ο Μάντζης.

Κόλλησαν στο «μηδέν»
Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα. Στο 17’ η εκτέλεση φάουλ του Ευαγγέλου πέρασε άουτ, ενώ στο 18’ το σουτ του Μεληκιώτη είχε την ίδια κατάληξη. Έξι λεπτά αργότερα, η εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία, αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Κουσιάδη. Στο 35’ ο Καμπαγέρο δοκίμασε το σουτ από καλή θέση, με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας, όπως και το σουτ του Ηλιόπουλου στο 36’. Με τη συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου, ο Ηλιόπουλος σούταρε από κοντά, με τον τερματοφύλακα της Εθνικής να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ στις καθυστερήσεις, την απευθείαςς εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, απέκρουσε ο Κουσιάδης σε κόρνερ.

Ο Δεμηρτζόγλου «λύγισε» την Εθνική
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός από τις συνεχόμενες αλλαγές έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα, οι φάσεις που δημιουργήθηκαν να είναι μετρημένες. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η προβολή του Πίσπα, πέρασε εκτός εστίας. Μετά από οκτώ λεπτά, ο Δεμηρτζόγλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Αρχικά, ο Σαλαμούρας έβγαλε κάθετη μπαλιά, με τον Μηλιώτη να βγάζει παράλληλη μπαλιά από την αριστερή πλευρά και τον Δεμηρτζόγλου να πλασάρει ιδανικά τον Κουσιάδη για το 1-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα, κ. Καλαντζή, δεν άλλαξε κάτι, όσον αφορά το σκορ.

Σκόρερ: 68’ Δεμηρτζόγλου.
Διαιτητής: Καλαντζής (Θεσσαλίας).
Βοηθοί: Αναστασίου, Γόργορης (Θεσσαλίας).

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ: Κουσιάδης, Νάτσος, Γιαννούτσος, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Στάικος, Πινιώτης, Μασούρας, Μπαστιάκος, Βέργος, Μεληκιώτης.
Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σιαμπάνης, Στρούγγης, Καρατάσιος, Λάμπρου, Χαντάρας και Πίσπας.


ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Πιαστόπουλος, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος, Πέντα, Μάντζης.
Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μούτσα, Τζελίδης, Ντόσης, Παπαδόπουλος, Ζέρης, Δημηνάς, Μελισσόπουλος, Σαλαμούρας, Μηλιώτης και Δεμηρτζόγλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις