“Τρίποντο” εκτός έδρας για Ηρακλή και… μάχη για την παραμονή

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας Νίκη για τον Ηρακλή Β., ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει στο “Κιούπι” επί του Μαγνησιακού με 0-1. Αυτή ήταν η έκτη νίκη των “κυανόλευκων” στο πρωτάθλημα και μια εκ των δύο που έγινε επί αντιπάλου που δεν έχει ως στόχο την παραμονή και βαθμολογικά βρίσκεται πολύ υψηλότερα.

Το γκολ των νικητών σημειώθηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης, αν και οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κόφφα ήταν σαφώς καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όταν έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαίο στο 35’ σουτ του Στρούγγη πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
Το γρήγορο γκολ στις αρχές του β’ ημιχρόνου έδωσε τη δυνατότητα στους  φιλοξενούμενους να αποβάλουν το άγχος και να διαχειριστούν το αποτέλεσμα φτάνοντας στην πολύτιμη νίκη.
Οι ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού προσπάθησαν περισσότερο στο δεύτερο μέρος, επιδιώκοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, χωρίς να τα καταφέρουν. Πολλά τα προβλήματα για τον Βασίλη Πανόπουλου που είχε στη διάθεσή του μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές.
Το γκολ σημειώθηκε στο 47λεπτό με πλασέ του Ασλάνογλου από ασίστ του Πετρόπουλου.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Γκέρτσος Μαγιόγλου, Πανόπουλος, Μάιπας, Οικονόμου, Χατζητρακόσιας, Μυλωνάς, Λιάρος Δανιλόπουλος
ΗΡΑΚΛΗΣ Β: Κεφαλάς,  Μπατσικώστας, Στρούγγης, Γεωργουλάκος (55’ Γκαντής), Πάντσιος, Μπέσσας (46’ Πετρόπουλος), Ασλάνογλου (88’ Καρπαθάκης), Κεμάλι, Νούσιας, Γκάγκας, Τανός (89’ Μάρκος)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις