Δεύτερες οι κορασίδες του ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο καλλιτεχνικής κολύμβησης

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης κορασίδων Α’ που φιλοξενήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ». Ο βολιώτικος όμιλος κατέκτησε δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο, ενώ στην γενική βαθμολογία ήταν 2ος με 91 βαθμούς.

Τα κορίτσια του ΝΟΒΑ προκρίθηκαν σε όλους τους τελικούς των αγωνισμάτων. Στο Κόμπο κατακτήθηκε η 2η θέση και φυσικά το αργυρό μετάλλιο με τις Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Χρυσούλα Ιωάννου, Ζωή Καράγγελου, Αναστασία Κουτσελίνη, Γεωργία Ματζαφλέρη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φράγγου, Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Κυριακή Καραγιάννη, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη).

Επίσης, 2ος ήταν ο ΝΟΒΑ στο Ομαδικό με τις Νεφέλη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Χρυσούλα Ιωάννου, Ζωή Καράγγελου, Αναστασία Κουτσελίνη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φραγκάκη,Ευθάλια- Δέσποινα Παγώνη (αναπλ. Ελένη Φράγγου).

Το χάλκινο μετάλλιο ήλθε στο Ντουέτο με τις Γκαγιάνη Νεφέλη, Κουτσελίνη Αναστασία (αναπλ. Ιωάννου Χρυσούλα) να κατακτούν την 3η θέση.

Πολύ καλή παρουσία είχαν η Φραγκάκη Ελένη και η Καράγγελου Ζωή στον τελικό του Σόλο, κατακτώντας την 4η και 6η θέση αντίστοιχα και στο τελικό Ντουέτου οι Τσέντζου Παρασκευή και η Φραγκάκη Ελένη.

Τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς και τα τέσσερα χρυσά στα αντίστοιχα αγωνίσματα κατέκτησε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης. Στη βαθμολογία είχε 97 βαθμούς, με τον ΝΟΒΑ να βρίσκεται στη 2η θέση με 91. Ακολούθησαν οι: Ν.Ο. Χανίων με 67,  Ηρακλής με 53, Ωρίων με 48, Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 47, Πανσερραϊκός με 39, Νηρέας Χαλανδρίου με 28, ΚΟΗ με 28 και Αρίων Γλυφάδας με 18.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ Χαρ. Τσουκαλάς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου συγχαίρουν τις αθλήτριες, καθώς και τους προπονητές και έφορο του τμήματος για την μεγάλη επιτυχία τους .