«Αντίθετοι σε τέτοιου είδους φιλικά…»

Την αντίθεσή τους στην διεξαγωγή του φιλικού με τον Ολυμπιακό Βόλου εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του “BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 ” Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ””, χαρακτηρίζοντας γελοία τα μπλουζάκια με την επιγραφή, “Μία πόλη, δύο ομάδες”. Παράλληλα, ο σύνδεσμος καλεί τους φίλους της Νίκης να δώσουν βροντερό παρών στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, την Κυριακή στις 17:00 όπου η ομάδα μπάσκετ δίνει τον αγώνα της χρονιάς.

Η ανακοίνωση:

Μετά από ένα ακόμα ανεκδιήγητο φιλικό που έπαιξε η ομάδα μας την Κυριακή θα θέλαμε να τονίσουμε ορισμένα πράγματα:

1ον: ποτέ δεν ήμασταν σύμφωνοι σε τέτοιου είδους φιλικά απλά στην προκειμένη περίπτωση δεν αποτρέψαμε τον κόσμο να πάει γιατί είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

2ον: δεν θα σταθούμε για κανένα λόγο στο αγωνιστικό κομμάτι.

3ον και σημαντικότερο θεωρούμε τραγικά και γελοία τα μπλουζάκια με την επιγραφή «μια πόλη δυο ομάδες». Αυτή η φράση κύριοι δεν συνάδει με την ιστορία του συλλόγου μας παρά μόνο αηδία μπορεί να προκαλέσει.

Η ιστορία μας έχει δείξει ότι πάντα είμαστε μόνοι εναντίων όλων και χαμένοι δεν βγήκαμε.

Τέλος, θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο κάλεσμα στον κόσμο μας να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή 22/4 στις 17:00 στο Κλειστό, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα μπάσκετ να πάρει το αποτέλεσμα στον αγώνα της χρονιάς και να κάνει ακόμα ένα βήμα για να αλλάξει κατηγορία, κάτι που επιθυμούμε όλοι μας, εφόσον η διοίκηση δηλώνει πανέτοιμη. 

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!

ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ- ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 ” Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”