Άρχισαν οι ανανεώσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί ακόμη να μην έχει συγκροτηθεί η διοικούσα επιτροπή, η οποία θα αναλάβει τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, ωστόσο, στον Ολυμπιακό Βόλου έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Πρώτο πρώτο μέλημα των ιθυνόντων του συλλόγου είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τους παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα από τον περσινό βασικό κορμό.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη βρίσκεται σε επαφή με τους ανθρώπους που θα αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν υπάρξει οριστικές συμφωνίες και ο Ερασιτέχνης θα συγκαλέσει γενική συνέλευση (μέσα στον Μάιο), όπως τόνισε και ο πρόεδρος Νίκος Τσεκούρας, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη.

Σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις, όσον αφορά τους πρώτους παίκτες που θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους». Οι συζητήσεις έχουν αρχίσει και στόχος των διοικούντων είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες του περσινού βασικού κορμού, καθώς έχει εκτιμηθεί η προσφορά τους στην ομάδα και πάνω σ’ αυτούς θα «χτιστεί» ο Ολυμπιακός της περιόδου 2018-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε παίκτες ήδη έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για ανανέωση της συνεργασίας, ενώ τις προσεχείς μέρες θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό, καθώς η διοίκηση φρόντισε να είναι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράλληλα, βλέπουν πως υπάρχει προοπτική στην ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να διεκδικήσει την επάνοδό του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις