Θ. Μακρής: Περιμένω από την ομάδα να αντιδράσει

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο (23/5, 16.30) στο βοηθητικό του ΕΑΚ την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού Γαζώρου για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Κ19 της Football League και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Θωμάς Μακρής, δηλώνει αισιόδοξος πως η ομάδα του θα καταφέρει να…

…πάρει τους τρεις βαθμούς, αφήνοντας πίσω την ήττα από την Καλαμαριά:
«Οφείλουμε να επανέλθουμε στις επιτυχίες, μετά από μια κακή παρένθεση που είχαμε στο παιχνίδι με την Καλαμαριά. Πραγματοποιήσαμε την χειρότερη φετινή μας εμφάνιση, ωστόσο, οι μεγάλες ομάδες έχουν τα ψυχικά αποθέματα και τις δυνάμεις να… σηκώνονται μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα.
Στόχος μας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών και πιστεύω πως θα τους πάρουμε. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με μία νίκη στο σημερινό παιχνίδι και να αποδείξουν πως έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Αν καταφέρουμε και πάρουμε τη νίκη, θα βρεθούμε και πάλι στην πρώτη δυάδα στη βαθμολογία.
Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα έχουμε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, καθώς το ματς γίνεται σε καλή ώρα, το απόγευμα και πιστεύω πως το γήπεδο θα έχει κόσμο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις