«Μονόδρομος η νίκη με τον ΝΠΣ Βόλος»

Ο Αλέξανδρος Μεταλλίδης στο liganews.gr για την παρουσία του Απόλλωνα Παραλιμνίου στα πλέι οφ και τη γενικότερη πορεία της ομάδας.

Τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή άξιζε ο Απόλλων Παραλιμνίου σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μεταλλίδη.

Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός κόντρα στον Ημίθεο έκανε στο liganews.gr τον απολογισμό της ως τώρα πορείας της ομάδας στα πλέι οφ, τονίζοντας πως, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα η νίκη την Κυριακή κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο είναι μονόδρομος.

«Σταθήκαμε καλά στο γήπεδο κόντρα στον Ηρακλή και αν όχι τη νίκη δικαιούμασταν την ισοπαλία. Με τον Βόλο ίσως φοβηθήκαμε λίγο, ίσως υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες του αντιπάλου, ενώ με τον Τηλυκράτη αν και είχαμε ευκαιρίες, η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Μάλλον βγήκε η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια. Πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Βόλο και η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουμε να ελπίζουμε για τη δεύτερη θέση. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Ανεξαρτήτως κατάληξης, πάντως, η σεζόν λαμβάνει θετικό πρόσημο, πάντως, και σε αυτό συμφωνεί ο 22χρονος μέσος. «Στην αρχή βάλαμε ως στόχο την τριάδα, όταν, όμως, είδαμε ότι η ομάδα μπορεί το Πρωτάθλημα το κυνηγήσαμε και καταφέραμε να το πάρουμε. Και στο Κύπελλο εφόσον περάσαμε την Ελπίδα Σκουτάρεως που ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλος ήταν δεδομένο ότι θα το κατακτούσαμε όπως και έγινε. Η φετινή χρονιά παίρνει σίγουρα θετικό πρόσημο», τόνισε, ενώ για το μέλλον σημείωσε: «Η ομάδα έχει υγεία διοικητικά και αυτό είναι το πιο σημαντικό», κατέληξε. Στα αγωνιστικά, η ομάδα επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις