Στο Παραλίμνι θέλει να σφραγίσει την άνοδο ο ΝΠΣ Βόλος

Τα πλέι οφ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζονται σήμερα Κυριακή με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, πρώτης του δευτέρου γύρου. Ο ΝΠΣ Βόλος αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17.00  στο δημοτικό γήπεδο Παραλιμνίου. Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να πάρουν το «τρίποντο» που θα τους δώσει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο ΝΠΣ Βόλος προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Τηλυκράτη και με έξι βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση του μίνι πρωταθλήματος, πίσω από τον Ηρακλή, ο οποίος μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και έχει εξασφαλίσει την άνοδο, από τον πρώτο γύρο.

Ο Χουάν Φεράντο δούλεψε όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του για το σημερινό παιχνίδι, με τον Ισπανό τεχνικό να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τον Δεμηρτζόγλου, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο.
Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Πιαστόπουλος, Μπουργάνης, Ζέρης, Ντεντάκης, Πέντα, Μελισσόπουλος, Δημόπουλος, Διμηνάς, Γκαλίτσιος, Παπαδόπουλος, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Κραβαρίτης, Ντόσης, Πίτου Γκαρσία, Μηλιώτης, Ουνγιαλίδης.

Θυμίζουμε, πως ο ΝΠΣ Βόλος με γκολ του Γκαλίτσιου είχε νικήσει με 1-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στην πρεμιέρα των πλέι οφ στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, με την ομάδα των Σερρών να μην έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Μετρά δύο εκτός έδρας ήττες από ΝΠΣ Βόλος και Ηρακλή και μία ισοπαλία με τον Τηλυκράτη στο γήπεδό του.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Αθανάσιος Δραγούσης της ΕΠΣ Κιλκίς. Βοηθοί του θα είναι ο Ευθύμης Δημητριάδης και ο Χρήστος Τζιότζιος της ΕΠΣ Θράκης. Παρατηρητής θα είναι ο Βασίλης Κυριακούδης της ΕΠΣ Καβάλας.

Στο άλλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ ο Ηρακλής υποδέχεται στις 17.00 στο Καυταντζόγλειο τον Τηλυκράτη, με στόχο να δώσει συνέχεια στις νίκες. Ο «Γηραιός» είχε νικήσει στη Λευκάδα στον πρώτο γύρο με 2-0.

Η βαθμολογία

  1. Ηρακλής 5-0 9
  2. ΝΠΣ Βόλος 3-2 6
  3. Τηλυκράτης 0-4 1
  4. Απόλλων Παρ. 0-2 1

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις