Με νίκη επί του Αίαντα γιόρτασε την άνοδο ο Θησέας

Τυπική υπόθεση ήταν η αναμέτρηση μεταξύ του Θησέα και του Αίαντα Σούρπης που έγινε μετά από καιρό στη φυσική έδρα του Θησέα στην Αγριά. Οι γηπεδούχοι να επικρατούν 4-0 χωρίς να δυσκολευτούν και φυσικά το μυαλό όλων ήταν στη λήξη του αγώνα και στα τρελά πανηγύρια που θα ακολουθούσαν για τον εορτασμό του πρωταθλήματος, όπως κι έγινε.

Από την άλλη πλευρά ο Αίας προσπάθησε όσο μπορούσε να διατηρήσει την αγωνιστικότητα του και πάλεψε για το γκολ της “τιμής” ως το τελευταίο λεπτό, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες από τις οποίες θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα.

Στο 1-0 έγινε στο 14’ με ωραία προσποίηση κι άψογο αριστερό τελείωμα του Ρουκά.
Το 2-0 έκανε ο Βλάχος με κεφαλιά στο 27’,  μετά από σέντρα του Ρουκά.
Στο 31ο λεπτό  ο Ισά με προσπάθεια από αριστερά και πλασέ με το ανάποδο πόδι, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έχουμε το τελικό 4-0 στο 63’ μετά από ατομική προσπάθεια του Κοτζαθανάση κι αυτογκόλ του Καλοδήμου, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα.

ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Μοράλες (50’ Δημουλάς), Ιωάννου, Τανάγιας, Ισά (50’ Μερμίγγης, Οικονόμου, Βλάχος (50’ Μίλτος), Κοτζαθανάσης, Γαρυφάλλου (3’ λ. τρ. Αντζούρης)
ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Χριστέλος, Ξηροκώστας, Πλαβός, Τσόγκας, Μακανίκας, Μπιρτσάι, Κ.  Κατσαβριάς (50’ Γαρυφάλλου), Θ. Κατσαβριάς, Καλοδήμος

*Συγχαρητήρια για την άνοδο του ΝΠΣ “Βόλος” στη football legue, η εξέφρασε η διοίκηση του Θησέα, με την ακόλουθη δήλωση:
“Η διοίκηση του Θησέα συγχαίρει το ΝΠΣ “Βόλος” για τη σημερινή νίκη του, που σημαίνει και την άνοδο στη Football League, ιδιαίτερα γιατί εκεί αγωνίζεται κι ένα δικό μας παιδί ο Νίκος Μπουργάνης που είχε ρόλο βασικού όλη τη χρονιά. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο από την καρδιά μας.”

** Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ του αγώνα και των απονομών

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις