Η επόμενη ημέρα στα Τρίκαλα

Η ανακοίνωση του τεχνικού διευθυντή Κώστα Νεμπεγλέρα ήταν η πρώτη κίνηση στον Α.Ο Τρίκαλα, που αφορά το σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική σεζόν

Ωστόσο, πρέπει να γίνουν αρκετές ακόμη το προσεχές διάστημα, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει το προφίλ και τη δυναμική ενός συλλόγου που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Βέβαια, προς το παρόν παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής και στη Σούπερλιγκ, καθώς στη διοίκηση το πιστεύουν ακράδαντα ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί η περιβόητη αναδιάρθρωση και παράλληλα θα έχουμε την άνοδο έξι ομάδων από τη Football League και τον υποβιβασμό του Πλατανιά και της Κέρκυρας.

Το γεγονός αυτό και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ένα βαθμό φρενάρει το μεταγραφικό σχεδιασμό, ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Κώστας Νεμπεγλέρας έχει κάνει ήδη κινήσεις και μάλιστα ορισμένοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να θεωρούνται κλεισμένοι.

‘Ολα αυτά, σε συνεννόηση και με το Θωμά Γράφα, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί σύντομα η επέκταση της συνεργασίας μαζί του. ‘Αλλωστε το συμβόλαιο του Γράφα με τον Α.Ο Τρίκαλα είναι διετές.

Γράφας,Νεμπεγλέρας και φυσικά ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Μπαταγιάννης θα είναι εκείνοι που θα σχεδιάσουν τα πάντα για την επόμενη χρονιά.

‘Οσον αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή ενός κορμού 6-7 ποδοσφαιριστών σε πρώτη φάση, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να έχουμε και την επιστροφή κάποιου ή κάποιων παικτών που αγωνίστηκαν πέρυσι στα Τρίκαλα, αλλά στη συνέχεια μετεγγράφηκαν αλλού. ‘Ενας από αυτούς είναι και ο Γιαννίτσης, που έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή.

‘Οσον αφορά την παραμονή του Βαγγέλη Παραπραστανίτη στην ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και αυτό, διότι ο Τζόνι άφησε καλές εντυπώσεις το διάστημα που βρέθηκε στο κομμάτι του γενικού αρχηγού, τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και στο Θωμά Γράφα και φυσικά στη διοίκηση και άπαντες έχουν να πουν τα καλύτερα.

Σχετικά με το κομμάτι της προετοιμασίας, το βασικό στάδιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί ή στην Πορταριά Πηλίου ή στο Ελατοχώρι Πιερίας. Το κομμάτι αυτό έχει αναλάβει ο Νεμπεγλέρας, ο οποίος μάλιστα θα επισκεφτεί και τα δύο αθλητικά κέντρα, προκειμένου να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα και να κάνει την εισήγησή του.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομάδα εξελίξεων, καθώς θα αρχίσουν όλα να παίρνουν το δρόμο τους.

Πηγή: trikalascore

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις