“Δεν ισχύει το δίκαιο του Αλέξη”

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και του Αλέξη Κούγια απάντησε η ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ και ο Κώστας Πηλαδάκης αναφέροντας πως δεν τους αγγίζουν οι απειλές. Η ιδιοκτήτρια εταιρία του AEL FC ARENA επεσήμανε πως αν θέλει ο κ. Κούγιας να χρησιμοποιεί το γήπεδο πρέπει να μάθει να τηρεί στο ακέραιο την σύμβαση.

Αναλυτικά:

«Να απαντήσουμε σε ποιον και γιατί; Δεκάδες φορές όπως και στο παρελθόν λέτε ψέματα και κατηγορείτε άλλους για αυτά που είστε εσείς ένοχος.
Να απαντήσουμε στο μύθευμα ότι εισπράττουμε 45.000/μήνα από φωτοβολταϊκά; Σε τι; Τα δε χρήματα που έχουμε εισπράξει για ΧΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ είναι λιγότερα από τα μισά από αυτά που λέτε και μην ξεχνάτε ότι χρωστάτε – χωρίς να υπολογίζουμε ραδιόφωνα, ρεύματα κλπ – άλλες 180.000 ευρώ.

Εμάς δεν μας αγγίζουν ούτε οι απειλές ούτε το γεγονός ότι έχετε μάθει να φοβερίζετε ανθρώπους και συνειδήσεις με ψέματα και ανακρίβειες.

Σε ενημερώνουμε λοιπόν Αλέξη ότι όσον άφορα εμάς, δεν ισχύει το δίκαιο του Αλέξη, αλλά το ελληνικό και ότι για να χρησιμοποιείς το γήπεδο θα πρέπει να μάθεις να τηρείς στο ακέραιο την σύμβαση.

Το εξώδικο της καταγγελίας απαιτεί άμεσα την παράδοση μισθίου, έως την Παρασκευή 22/6 /2018 να έχετε παραδώσει τους χώρους στην κατάσταση που τους παραλάβατε .

Γηπεδο ΑΕ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις