Από την Αναγέννηση στην ΑΕΛ ο Νέστορας Γκέκας

Τρίτη μεταγραφή μέσα στην ημέρα για την Λάρισα, μετά την απόκτηση των Μπάτχα και Νικολούδη.

Οι βυσσινί ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Νέστορα Γκέκα, ο οποίος έχει… βγει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και πέρσι ήταν βασικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στη Football League.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Νέστορα Γκέκα.

Ο Νέστωρ Γκέκας αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, είναι 23 ετών και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Αναγέννησης Καρδίτσας, έχοντας 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και στο Κύπελλο Ελλάδας».

Οι άλλες δύο μεταγραφές της ΑΕΛ:

Παίκτης της ΑΕΛ για την επόμενη τριετία θα είναι ο Αλβανός μέσος Ιντρίζ Μπάτχα, ο οποίος αποχώρησε από την Παρτιζάνι.

Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας:

Πριν από λίγη ώρα απάντησε θετικά στην πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ, υπογράφοντας το σχετικό έγγραφο ο 26χρονος αρχηγός της ιστορικής και λαοφιλέστερης ομάδας της Αλβανίας FK Partizani Τιράνων Idriz Batha.

O Batha μαζί με τον Ρουμάνο μάνατζερ του θα βρίσκονται στη Λάρισα τη Δευτέρα 2/7/2018 για να περάσει ο ποδοσφαιριστής από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το 3ετές συμβόλαιο του με την ΑΕΛ.

Την μεταγραφή του Νάσου Νικολούδη από τα τμήματα υποδομής της Κέρκυρας για την επόμενη τετραετία ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 4ετούς συμβολαίου με τον 20χρονο Νάσο Νικολούδη.

Ο Νάσος Νικολούδης αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20 της Κέρκυρας.

Είναι γιος του Γρηγόρη Νικολούδη, παλιού διεθνή ποδοσφαιριστή και ανιψιός του παλιού διεθνή ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και της ΑΕΚ Τάκη Νικολούδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις