ΑΕΛ: Κόπηκε λόγω λίπους 14!

Δεν έμελε να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ τελικά ο Νίκος Αναστασόπουλος, με τη διοίκηση των «βυσσινί» να ενημερώνει την Παρασκευή (29/6) ότι το νέο συμβόλαιο του 25χρονου μέσου δεν ενεργοποιήθηκε λόγω αρνητικών αποτελεσμάτων στις εργομετρικές του εξετάσεις. Στην ίδια ανακοίνωση οι Λαρισαίοι αναφέρουν ότι κάτι αντίστοιχο έγινε με δύο ακόμη παίκτες.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ήθελε να κάνει γνωστό για ευνόητους λόγους για ποια αιτία δεν ενεργοποιήθηκε το νέο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Αναστασόπουλο.

Ο μόνος λόγος για τον οποίον απομακρύνθηκε, είναι τα αποτελέσματα των εργομετρικών μετρήσεων, στις οποίες υπεβλήθησαν τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες. 3 παίκτες μετρήθηκαν και βρέθηκαν με εργομετρικά ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος σε όλα τα εργομετρικά βρέθηκε κάτω του μετρίου, με αποκορύφωμα το λίπος του, που ήταν 14. Οι ανοησίες που αναρτά στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αναστασόπουλος μας έφεραν στη δύσκολη θέση να κάνουμε αυτήν την ανακοίνωση.

Η ΑΕΛ δεν είναι ερασιτεχνικό σωματείο, είναι μεγάλο επαγγελματικό κλαμπ και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν συναίσθηση των υποχρεώσεων τους, εφόσον θέλουν να αγωνίζονται σε αυτή.

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν με κακά εργομετρικά και με λίπος 14 και 19 αντιστοίχως και θα λυθούν και αυτών τα συμβόλαια τους».