Περέιρα: «Έτοιμοι για το VAR, περιμένουμε το πράσινο φως»

Μοιράσου το άρθρο

Έτοιμη να υποδεχθεί το Video Assitant Referee είναι η Ελλάδα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου (7/7) στην ΕΡΤ, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής σημείωσε πως το μόνο που απομένει για την εφαρμογή του στα ελληνικά γήπεδα είναι η ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Παράλληλα ρωτήθηκε για το αν θα υπάρξουν ξανά ξένοι διαιτητές στα μεγάλα ματς ενώ αναφέρθηκε και για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το VAR στην Ελλάδα: «Πρέπει να γίνει ο διαγωνισμός. Από πλευράς διαιτησίας είμαστε έτοιμοι σε θεωρία και πράξη και περιμένουμε το πράσινο φως» .

Για το αν θα έχουμε ξανά ξένους διαιτητές στα μεγάλα ματς: «Ήταν μια εξαίρεση γιατί θέλαμε ένα πιο υψηλό επίπεδο και χωρίς πολλά λάθη και θέλουμε να δούμε πώς θα λειτουργήσει. Ψάχνουμε λύσεις για να δοθεί και στους Έλληνες διαιτητές να συμμετέχουν σε υψηλότερο επίπεδο και να έχουν κίνητρο».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι δύσκολο το περιβάλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ελπίζω σύντομα θα υπάρχει μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των μεγάλων ομάδων και να μπορούν οι οικογένειες να πάνε στο γήπεδο, να έρχονται περισσότεροι στα γήπεδα. Έτσι θα έρθουν και περισσότερα έσοδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις