Ενισχύεται σημαντικά η Νίκη με Αλέξανδρο Τσεμπερίδη (video)

Στην απόκτηση ενός πολύ έμπειρου και αξιόλογου αμυντικού μέσου προχώρησε η Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής, ενώ έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας τρεις συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ την περίοδο 2013-14.

Είναι 32 ετών και στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε για έξι μήνες στην Καλαμάτα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μετά τη διάλυση του Αχαρναϊκού (έπαιξε σε εννέα παιχνίδια), ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, επιστρέφοντας στη Φούτμπολ Λιγκ και καταγράφοντας 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Επαγγελματικά ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό το 2004, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Προοδευτική, Κορωπί, Ηλυσιακό, Καστοριά, Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιώς, Παναχαϊκή, Απόλλων, Λάρισα, Αγροτικό Αστέρα, Αχαρναϊκό, Καλαμάτα και Απόλλων Καλαμαριάς. Τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους είχε «γεμάτες» χρονιές με τις ομάδες που αγωνίστηκε.

Συνολικά έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, 236 συμμετοχές στην Β’ Εθνική, έχοντας πετύχει και εννέα γκολ, ενώ μετρά και 45 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η διοικούσα επιτροπή της Νίκης αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις