Επίσημα “Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ”

Επίσημα ΠΑΕ είναι από χθες Τρίτη ο ΝΠΣ Βόλος, με την ομάδα να προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Την Τρίτη, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και πιο συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή έκανε γνωστή την Παροχή άδειας σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΒΟΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. Π.Α.Ε.».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, που εξασφάλισε η mikriliga.com, και υπογράφει ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης, Δημήτριος Φούντας…

Εγκρίνουμε τη σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΒΟΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. Π.Α.Ε.».

Εγκρίνουμε το καταστατικό της εταιρείας όπως αυτό καταρτίστηκε με την με αριθ. 10812/03-07-2018 Συμβολαιογραφική Πράξη της Συμβολαιογράφου Αθηνών Αλεξάνδρας Αθανασίου του Αντωνίου.

Η παρούσα απόφαση να καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) και ανακοίνωση καταχώρισης να δημοσιευθεί στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ.

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις