Δεν επέστρεψε στην Τσέλσι ο Ουίλιαν, «όργιο» φημών για Ρεάλ

Ο Ουίλιαν δεν επέστρεψε ούτε την Τρίτη (31/7) στις προπονήσεις της Τσέλσι – επικαλούμενος πρόβλημα με το διαβατήριό του – κι αυτό αποτέλεσε ικανή κι αναγκαία συνθήκη για ν’ «αναζωπυρωθεί» η φημολογία περί μετακίνησής του στη Ρεάλ.

Κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στο Λονδίνο την Παρασκευή (27/7), καθώς τότε εξέπνεε η άδεια που πήρε μετά και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 με την εθνική Βραζιλίας.

Οι μέρες έχουν περάσει κι ο Ουίλιαν δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της Τσέλσι. Απουσίαζε κι από αυτή της Τρίτης (31/7), επικαλούμενος πρόβλημα με το διαβατήριό του. Δικαιολογία, η οποία δεν έχει βρει ανταπόκριση από τους «μπλε».

Αυτή η εξέλιξη έρχεται μία ημέρα μετά την πρόταση – ύψους 73.000.000 ευρώ – από τη Ρεάλ στην Τσέλσι για τον 29χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Εσχάτως, βέβαια στο κόλπο έχει μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο βρετανικός Τύπος θεωρεί ότι ο Νοτιοαμερικανός προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο ν’ ασκήσει μοχλό πίεσης στους «μπλε», προκειμένου να διευκολύνουν την αποχώρησή του.