Σήμερα η νέα συνέλευση στον Γ.Σ. Αλμυρού

Λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει προκύψει καλούνται να βρουν τα μέλη και οι φίλοι του ιστορικού Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, που σήμερα θα προσέλθουν σε νέα γενική συνέλευση, αφού οι υποψηφιότητες για το 15μελές συμβούλιο δεν έχουν συμπληρωθεί. Ως τώρα έχουν καταθέσει υποψηφιότητα οκτώ μέλη…

…του συλλόγου, ήτοι οι: Αραμπατζής Χαρίλαος, Βανικιώτης Νίκος, Βούλγαρη Ιωάννα, Καραγιάννη Ζωή, Κοντοστάθης Δημήτριος, Κυριάκος Ευστάθιος, Μπεζαΐτη Ανδριάνα, Ντάγκα Λαμπρινή.
Από την πλευρά της η εφορευτική επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η εφορευτική επιτροπή καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του Γ.Σ. Αλμυρού την Τετάρτη 24/6/2015 και ώρα 20.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: Σύνθεση Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής του Γ.Σ. Αλμυρού.
Καλούνται άπαντα τα μέλη του συλλόγου, η δημοτική αρχή, η δημοτική αντιπολίτευση, τέως πρόεδροι του συλλόγου, παλαίμαχοι αθλητές, παλιοί παράγοντες και φίλαθλοι να παραβρεθούν για συζήτηση σχετικά με το μέλλον του Γ.Σ. Αλμυρού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις