Αναλαμβάνει τον Ηρακλή ο Βοσνιάδης

Η έλευση του Αλέκου Βοσνιάδη στον Ηρακλή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η ανάληψη καθηκόντων, όμως, από τον Θεσσαλονικέα κόουτς – πιθανότατα – θα καθυστερήσει για λίγες μέρες, λόγω των υποχρεώσεων που έχει στη σχολή προπονητών της UEFA. Εξάλλου και ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Μυροφορίδης, βρίσκεται εκτός πόλης, στην Κέρκυρα, όπου βρέθηκε για προσωπική ανειλημμένη υποχρέωσή του και… «εγκλωβίστηκε», λόγω της σημερινής (3/9) απεργίας των ναυτεργατών και της απουσίας ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας.

Πάντως, ούτως ή άλλως, ο 57χρονος τεχνικός αναμένεται να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον «κυανόλευκο» πάγκο το Σάββατο 8/9, στο Καυτανζόγλειο, στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ.

Φέρνει τεχνικούς συνεργάτες
Πέρα από τον Σπύρο Μπαξεβάνο, λύθηκε και η συνεργασία με τον άμεσο συνεργάτη του και γυμναστή της ομάδας, Θάνο Κούρτογλου. Ο νέος κόουτς θα «φέρει μαζί του» συνεργάτες της επιλογής του, δηλαδή βοηθό προπονητή και γυμναστή.

Από το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο θα συνεχίσει μόνο ο Φώτης Γκιζέλης (με την ιδιότητά του, ως προπονητή τερματοφυλάκων), ο οποίος μέχρι την ανάληψη καθηκόντων από τον Αλέκο Βοσνιάδη, θα προπονεί την ομάδα.

Πηγή: BlueArena

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις