Στα Καλογραιανά το φιλικό Α.Ο. Σελλάνων-Ολυμπιακός Βόλου

Το γήπεδο των Καλογραιανών θα φιλοξενήσει την αυριανή (12/9, 17:30) σπουδαία φιλική αναμέτρηση του Α.Ο. Σελλάνων με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα του Προαστίου θα δώσει το 5ο της – κατά σειρά – φιλικό τεστ και το 7ο συνολικά παιχνίδι έως τώρα (μαζί με αυτά για το κύπελλο Ελλάδος και τον τελικό «Ευ αγωνίζεσθαι») στα γειτονικά Καλογραιανά,  τοποθεσία που αναμένεται ξανά να προσελκύσει το ενδιαφέρων των φιλάθλων του ΑΟΣ αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η σέντρα του αγώνα ορίστηκε για τις 17:30 και ο προπονητής Αλέξανδρος Κούρτογλου θα έχει ξανά στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του γηπεδικού, οι εργασίες συνεχίζοντα με αμείωτο ρυθμό και η διαδικασία της επανασποράς βρίσκεται στο τρίτο στάδιό της.

Όλα δείχνουν ότι ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Προαστίου θα είναι έτοιμος έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα που ορίστηκε η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής (αύριο Τετάρτη κληρώνει για το πρωτάθλημα), ωστόσο υπάρχει η πρόθεση  από τη διοίκηση των Κυανόλευκων να καταθέσουν αίτημα ώστε να αγωνιστούν στην 1η αγωνιστική εκτός έδρας και να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για να παραδοθεί το έργο.

Πηγή-φωτό: karditsasportiva

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις