Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό (pregame)

Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Νίκης Βόλου για τον αποψινό (16/09, 18:30) αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Δόξα Δράμας. Παρά το ότι το ματς είναι τηλεοπτικό οι φίλοι της βολιώτικης ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο Πανθεσσαλικό, βοηθώντας την ομάδα τους να κατακτήσει την πρόκριση στη φάση των ομίλων του θεσμού. Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν και οι ποδοσφαιριστές του Φάντζιο Μπούις την αναμέτρηση καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους κόντρα σ’ έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας και μάλιστα με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χωρίς τρεις η Νίκη

Από 19 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της Νίκης Βόλου που θα διεκδικήσει την πρόκριση στη φάση των ομίλων, για το Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στη Δόξα Δράμας. Εκτός παρέμειναν οι τραυματίες Τζιώρας και Τσεμπερίδης καθώς και ο τιμωρημένος Ντινιωτάκης ενώ στην αποστολή μετέχει για πρώτη φορά, σε επίσημο παιχνίδι, ο νεοαποκτηθέντας Βασίλης Ρόβας.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου για τον αγώνα του Πανθεσσαλικού αποτελείται από τους: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Έρβιστ Μετούσι, Τάσο Καντούτση, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Νίκο Παπαδήμα, Βασίλη Λάιο, Βασίλη Ρόβα, Λορι Κέρι, Γιώργο Ιορδανίδη, Νέτι Μέτσε, Σταύρο Βουρδάκη, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Δωματά, Φάμπιο Ταβάρες, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Κρίστοφερ Μακένγκο,  και Αλέξανδρο Αναστασίου.

«Να στείλουμε το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα»

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Μαγνησίας να κατακλύσουν τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, στο σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, απηύθυνε η διοίκηση της ομάδας, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου καλεί όλους τους φιλάθλους της Μαγνησίας να κατακλύσουν τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 18:30, στον αγώνα με την Δόξα Δράμας, σε ένα παιχνίδι που θυμίζει άλλες εποχές και έχει ξεχωριστή σημασία γιατί, τόσο η ομάδα μας, όσο και ο υπέροχος κόσμος της, θα στείλουν το μήνυμα μιας νέας αρχής για την «επιστροφή» μας σε ψηλότερες κατηγορίες, σταθερά και για πολλά χρόνια πλέον βάσει της δυναμικής της ομάδας μας, της οργάνωσης και των υποδομών που έχουν σχεδιαστεί.

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 έχει ανάγκη την στήριξη των φίλαθλων της, ώστε να δημιουργήσουν την μοναδική ατμόσφαιρα, που μόνο αυτοί ξέρουν στην ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου και να εντυπωσιάσουν και πάλι όλη την Ελλάδα αναδεικνύοντας το μεγαλείο της.

Στο πλαίσιο αυτό, αλλά και προτρέποντας τα νέα παιδιά να στραφούν στον αθλητισμό, μοιράσαμε αρκετές προσκλήσεις σε μαθητές δημοτικών και γυμνασίων που εκδήλωσαν την επιθυμία να βρίσκονται στην κυριακάτικη ποδοσφαιρική γιορτή της Μαγνησίας. Στο ημίχρονο βάσει του αριθμού της πρόσκλησής τους θα κληρωθούν σε 20 τυχερά παιδιά κάρτες διαρκείας 2018-19 της κατηγορίας KIDS. Επίσης για να διευκολύνουμε τις μητέρες των παιδιών να τα συνοδεύσουν στο γήπεδο η είσοδος όλων των γυναικών και παιδιών έως 15 ετών θα είναι ελεύθερη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Με στόχο την πρόκριση η Δόξα

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας θα παραταχθεί η Δόξα Δράμας απέναντι στη Νίκη Βόλου. Για τους  Δραμινούς θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και για τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από το νικηφόρο, θα θεωρηθεί αποτυχία.

Ο Βεργέτης υπογράμμισε στους παίκτες του ότι ο κόσμος της ομάδας περιμένει το καλό ξεκίνημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και την πρόκριση και τους κάλεσε να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Ο Στάικος Βεργέτης συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον Βόλο και είναι οι:  Πίτκας, Μένκα, Σιώπης, Βιτλής Μπαϊκαρά, Πεταυράκης, Μακρής, Παρασκευάς, Ριζογιάννης, Πατράλης, Σουμά, Μάρτινς, Μαρκόπουλος, Κρητικός, Κρουθ, Κουσκουνάς, Σαμπανίδης, Ανδρέου, Ντε Σόουζα, Ρουγκάλας, Πέρεθ.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Δόξα Δράμας για την 3η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της ανατολικής κερκίδας)

– Θέσεις VIP: 15€ (10€ για τους κατόχους Καρτών Διαρκείας 2018-2019 με την επίδειξη της Κάρτας)

– Γυναίκες και Παιδιά μέχρι 15 ετών Είσοδος Ελεύθερη για την ανατολική κερκίδα .

Είσοδος στο Στάδιο:

Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την αποκλειστικά αποτην Α΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Η Β’ Πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων προσκλήσεων αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 15€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 16.15 το μεσημέρι της Κυριακής 16/09/2018.

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα απο το Βόρειο Πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Τσέτσιλας από τα Γρεβενά ο διαιτητής

Τον αγώνα μεταξύ της Νίκης Βόλου και της Δόξας Δράμας, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στις 6:30μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Τσέτσιλας Κωνσταντίνος από την Ένωση Γρεβενών. Α’ βοηθός ορίστηκε ο κ. Φαλτάκας Θεοδόσης από την ίδια Ένωση ενώ β’ βοηθός θα είναι ο κ. Τζιουβάρας Θεόδωρος από την Ένωση Κοζάνης. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Αντώνης Βαλιώτης από τη Λάρισα.

Ο 32χρονος ρέφερι έχει διευθύνει 54 παιχνίδια εθνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου, από τα οποία τα πέντε είναι στη Φούτμπολ Λιγκ. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν «σφύριξε» ένα παιχνίδι του 4ου ομίλου, το «Αχιλλέας Φαρσάλων – ΝΠΣ Βόλος 0-3», ενώ παιχνίδι της Νίκης Βόλου έχει διευθύνει μία φορά, αυτό μεταξύ της Νίκης και του Εθνικού Φιλιππιάδας (1-0), την 1η Νοεμβρίου 2015.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις