Μαθαίνει αντίπαλο στο Κύπελλο ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός

Μετά από μια εβδομάδα συνεχόμενων προπονήσεων και φιλικών αγώνων, ο Περικλής Αμανατίδης φρόντισε να δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκουράστηκαν χθες Κυριακή, ενώ το ίδιο θα κάνουν και σήμερα. Την Τρίτη οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα φανεί ποιοι από τους τραυματίες της ομάδας θα μπουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο λόγος για τους Μπάμπη Οικονομόπουλο, Γρηγόρη Ευθυμιάδη και Στάθη Ρόκα. Ο τελευταίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (γύρισε ο αστράγαλός του) και υπέστη διάστρεμμα ελαφριάς μορφής.

Θυμίζουμε, πως και ο Κώστας Φλίγκος είναι τραυματίας από το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον ΑΟ Σελλάνων και θα χρειαστεί περίπου μία εβδομάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Στον Ολυμπιακό θα μάθουν σήμερα τον αντίπαλο τον οποίο θα αντιμετωπίσουν στην α’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Markiz» στις Αλυκές στις 19.00. Βάσει προγράμματος, ο αγώνας Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις