Επέστρεψε Αθήνα με το εισιτήριο για Κίνα η Εθνική

Στην Αθήνα προσγειώθηκε νωρίς το πρωί η Εθνική, που επέστρεψε με απευθείας πτήση από την Τιφλίδα, μετά τη νίκη επί της Γεωργίας (85-86) που της χάρισε τη μαθηματική εξασφάλιση της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Παρά την κόπωση, καθώς η αποστολή αναχώρησε τις πρώτες ώρες της Δευτέρας για την Ελλάδα, τα χαμόγελα περίσσευαν αφού ο στόχος επετεύχθη και πλέον τα δύο επόμενα «παράθυρα» αποτελούν τυπική διαδικασία.

Πλέον οι παίκτες επανεντάσσονται στις προετοιμασίες των ομάδων τους για τη νέα σεζόν. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια για τα προκριματικά, στις 30 Νοεμβρίου με τη Γερμανία, πιθανότατα στην Πάτρα, στις 3 Δεκεμβρίου εκτός έδρας με τη Σερβία, στις 21 Φεβρουαρίου με τη Γεωργία (σε έδρα που θα αποφασιστεί προσεχώς) και στις 24 του ίδιου μήνα με τη Γερμανία εκτός έδρας.

Σε αυτά τα παιχνίδια ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του παίκτες από την Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ και αναμένεται να στηριχτεί στα παιδιά που έπαιξαν στην πρώτη φάση δίνοντας ευκαιρίες και σε κάποια νέα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις