Πιο ουσιαστικός ο Πρωτεσίλαος, κέρδισε ΑΕ 2002… και πρόκριση

Όντας πιο ουσιαστικός ο Πρωτεσίλαος,  κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και με σκορ 3-0 να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου από την Αθλητική Ένωση 2002.

Καλύτερη παρουσία είχαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο,  ωστόσο μετά από το γκολ που δέχτηκαν κι έπειτα επηρεάστηκαν,  άρχισε να πέφτει η απόδοσή τους, ενώ και τα δύο γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα στο β’ μέρος, επηρέασαν την εικόνα τους.

Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Παναγιώτου, όταν μετά από μακρινή πάσα του Σιαμανίκου, έκανε κοντρόλ με το στήθος, κατέβασμα της μπάλας και σουτ, πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ.

Στο β΄ημίχρονο έγινε το 0-2 στο 51’, όταν οι παίκτες του Πρωτεσιλάου πίεσαν ψηλά, ο Κοπάνας έκλεψε τη μπάλα κι έκανε πάσα στο Μαρεκλέν, ο οποίος πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πριν πετύχει το γκολ.

Με παρόμοιο τρόπο έγινε και το 0-3 (55′), με τον Παναγιώτου να κάνει το κλέψιμο αυτή τη φορά, πριν πασάρει στον κενό χώρο, εκεί όπου  Μαρεκλέν έγινε αποδέκτης της μπάλας πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό του Πρωτεσιλάου, ο οποίος εντός της εβδομάδας θα φύγει από τη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση στο εξωτερικό κι αναμφίβολα αποχαιρέτησε την ομάδα του με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Πίττας, Χασιώτης, Λεϊμονής, Ακριβούσης Λάμπος, Σούδης (80’  Χριστοδούλου), Σιαμανίκος (53’ λ.τρ. Σούσκος), Παναγιώτου, Κοπάνας, Μαρμαρινός, Μαρεκλέν
ΑΕ 2002: Αλούσι, Πελεκάνος, Σφέτσιος, Κόρδα, Σταθόπουλος, Βερντοβα, Παρίσης, Γάκιας, Κουλοχέρης (65’ Σκουριάς), Κουβαράς (75’ Κουνατίδης), Στουμποβίκος  

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις