Φάμπιο Ταβάρες: «Πάμε δυνατά και με την Κέρκυρα»

Στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας και στην εκπομπή «Σφύριξα κι έληξες» μίλησε ο Φάμπιο Ταβάρες. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Νίκης Βόλου ευχήθηκε ο κόσμος της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού στον αγώνα με την Κέρκυρα, όπως το έκανε και στο ματς με τη Δόξα Δράμας. «Τρελάθηκα!» δήλωσε ο Φάμπιο για τον παλμό της νικιώτικης κερκίδας με τη δραμινή ομάδα και τόνισε πως η ομάδα θα είναι δυνατή και στον αγώνα της Τετάρτης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φάμπιο Ταβάρες

«Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό για εμάς παιχνίδι. Θα είναι ένας ωραίος αγώνας που θέλω να πιστεύω πως θα ευχαριστηθεί και ο κόσμος. Έχουμε καλή ψυχολογία και θα πάμε δυνατά στον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα. Θα πάμε με οδηγό το ματς με τη Δόξα Δράμας.

Θα αγωνιστούμε με στόχο τη νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο που είναι και η φιλοσοφία του προπονητή μας. Θα πάμε δυνατά και έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τη νίκη.

Σε κάθε παιχνίδι που αγωνιζόμαστε, παίρνουμε ρυθμό και θα εμφανιζόμαστε πιο δυνατοί. Αυτό θα μας βοηθήσει ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει την Κυριακή και που η κατάκτηση της πρώτης θέσης αποτελεί τον κύριο στόχο μας».

Για την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας που θέλει να περάσει ο Φάντζιο Μπούις

«Είναι ένας προπονητής που ξέρει το ποδόσφαιρο πολύ καλά και θέλει να παίζουμε επιθετικό και οργανωμένο ποδόσφαιρο. Θέλει οι επιθέσεις μας να ξεκινούν οργανωμένα από την άμυνα, με την μπάλα να μην σηκώνεται πολλές φορές κι αυτό είναι κάτι που αρέσει σ’ εμάς τους ποδοσφαιριστές».

Για τις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας λόγω της συμμετοχής της σε τρεις θεσμούς

«Έχουμε μεγάλο ρόστερ, το οποίο αποτελείται από ποδοσφαιριστές που όλοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι Κυπέλλου της τοπικής Ένωσης όπου αγωνίστηκαν πολλοί παίκτες που δεν είχαν παίξει με τη Δόξα Δράμας και η ομάδα απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο».

Για την οργάνωση που βρήκε στη Νίκη

«Η Νίκη Βόλου είναι μία πάρα πολύ οργανωμένη ομάδα. Έχω περάσει από πολλές ομάδες στην Ελλάδα και ελάχιστες είχαν την οργάνωση της Νίκης. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να σου παρέχει τα πάντα ώστε να δουλεύεις απερίσπαστος στην προπόνηση και να είσαι πανέτοιμος για τους αγώνες».

«Τρελάθηκα!»

«Ο κόσμος με τη Δόξα Δράμας ήταν καταπληκτικός. Τρελάθηκα! Ήταν πολύ ωραίο να βλέπεις τόσο κόσμο στην κερκίδα και να τραγουδάνε σε όλον τον αγώνα για να βοηθήσουν την ομάδα να πάει καλύτερα. Μακάρι να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και στο ματς με την Κέρκυρα».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις