Με πάθος για την υπέρβαση στο Κύπελλο (pregame)

Το πρώτο της βήμα για να διεκδικήσει την είσοδό της στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει σήμερα (26/09, 19:00) η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων. Οι κυανόλευκοι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη και να κάνουν ακόμη μία υπέρβαση μετά την πρόκριση κόντρα στη Δόξα Δράμας. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και παρά ότι θεωρείται, και είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με πάθος τις πιθανότητές τους απέναντι σε πιο ισχυρές, θεωρητικά, ομάδες.

Χωρίς Τσεμπερίδη και Τζιώρα

Από είκοσι ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της Νίκης για τον σημερινό (26/05) παιχνίδι Κυπέλλου. Ο Φάντζιο Μπούις δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξη Τσεμπερίδη και τον Χρήστο Τζιώρα ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Γιάννης Ντινιωτάκης που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στο ματς με τον Μακεδονικό Φούφα.

Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Έρβιστ Μετούσι, Τάσο Καντούτση, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Νίκο Παπαδήμα, Βασίλη Λάιο, Βασίλη Ρόβα, Λορι Κέρι, Γιώργο Ιορδανίδη, Νέτι Μέτσε, Σταύρο Βουρδάκη, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Δωματά, Φάμπιο Ταβάρες, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Γιάννη Ντινιωτάκη, Κρίστοφερ Μακένγκο και Αλέξανδρο Αναστασίου

Χωρίς τρεις η Κέρκυρα στον Βόλο

Με τρεις απουσίες ταξίδεψε στον Βόλο, η αποστολή της Κέρκυρας. Από την αποστολή, που συνολικά, απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές, απουσιάζουν οι Τουράμ (αποβλήθηκε με την Επισκοπή), Κούρος (τραυματίας) και Λινάρδος (πέρασε πρόβλημα με δηλητηρίαση).

Έτσι, εντέλει, ο Δημήτρης Σπανός πήρε μαζί του στο Βόλο τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουτζαβασίλη, Βουτσελά, Αναστασίου, Σπινουλα, Βέρτζο, Παναγιωτίδη, Ιωάννου, Nikic, Αναστασόπουλο, Κρητικό Ν., Κρητικό Σ., Vila, Κόντο, Βλάχο, Σιατραβάνη, Inacio, Ζορμπά, Αθανασόπουλο, Αποστολίδη, Γεωργακόπουλο.

Τα εισιτήρια του αγώνα

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της ανατολικής κερκίδας)

– Θέσεις VIP: 15€ (10€ για τους κατόχους Καρτών Διαρκείας 2018-2019 με την επίδειξη της Κάρτας)

– Γυναίκες και Παιδιά μέχρι 15 ετών Είσοδος Ελεύθερη για την ανατολική κερκίδα .

Είσοδος στο Στάδιο:

Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την αποκλειστικά απο την Α΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Η Β’ Πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων προσκλήσεων αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 15€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης 26/09/2018.

Οι διαιτητές

Τον αγώνα του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου (7:00μ.μ.), θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την Ένωση Κοζάνης, με βοηθούς του κ.κ. Αθανάσιο Παπαδάκη και Βασίλη Μάνο από την Ένωση Λάρισας. Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Μελιτζανίδης από την Βέροια και παρατηρητής ο κ. Λιανός από την Βοιωτία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις