Κούτσης: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Γιώργος Κούτσης στις δηλώσεις του μετά το ματς της πρεμιέρας με τον Θησέα. Ο νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε επίσης, πως έχει εντοπίσει κάποιες αδυναμίες και θα δουλέψει με τους παίκτες για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κούτση:

«Να ευχαριστήσω τον κόουτς (σ.σ. Κώστα Παπαστεργίου) για τα καλά του λόγια και να ευχηθώ κι εγώ από μέρους μου να κάνουν μία καλή πορεία και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει και πάνω απ’ όλα να υπάρχει υγεία. Αγωνιστικά ήμασταν ανώτεροι, σχεδόν, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρόλ’ αυτά βρήκαμε έναν αντίπαλο, κι σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Παπαστεργίου γιατί η ομάδα του προσπάθησε να παίξει σωστό ποδόσφαιρο με τις δυνατότητες που υπάρχουν. Αν συνεχίσει να έχει αυτή τη φιλοσοφία, νομίζω ότι θα πάει καλά. Εγώ, αν και βρίσκομαι πολύ λίγο χρόνο στην ομάδα, διαπίστωσα ότι υπάρχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ένα θαυμάσιο κλίμα και άνθρωποι που περιστοιχίζουν την ομάδα και που δείχνουν πολύ μεγάλη αγάπη και θέλουμε όλοι μαζί να πετύχουμε.

Αν ο κόσμος, που είμαι βέβαιος ότι θα είναι δίπλα μας, όχι μόνο στη χαρά, γιατί αυτό είναι εύκολο, αλλά και στις δύσκολες στιγμές, νομίζω ότι στο τέλος θα του έχουμε προσφέρει μία πολύ μεγάλη χαρά και μιλάω για την άνοδο. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και τη διάθεση που έδειξαν, γιατί τα παιχνίδια με έναν υποδεέστερο αντίπαλο κρύβουν παγίδες και στο τέλος ψάχνεις να βρεις τους δύο πόντους που θα σου λείπουν.

Εμείς όμως είχαμε τη σοβαρότητα και ήμασταν αποτελεσματικοί. Υπάρχουν αδυναμίες, όπως σε όλες τις ομάδες, και θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα και το ρόστερ της: «Η ομάδα είχε ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Είναι αθλητική και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Δε σας κρύβω πως έχω εντυπωσιαστεί από το ρόστερ, αλλά πολύ περισσότερο από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά. Αν προσπαθήσουν να γίνουν ακόμη καλύτεροι, θα έχουμε και μία καλύτερη ομάδα. Αδυναμίες υπάρχουν. Στην πορεία οι ομάδες θα γίνονται καλύτερες κι εκεί θα φανεί το πόσο καλύτεροι θα γίνουμε κι εμείς».

Για τους τραυματισμούς των Δωματά και Ρόβα: «Ο Δωματάς έχει μία θλάση πρώτου βαθμού, δεν είναι κάτι σοβαρό και μπορεί να είναι έτοιμος και στο επόμενο ματς, αν το μυϊκό του σύστημα είναι τέτοιο που μπορεί να ανταπεξέλθει σε μία επιβάρυνση ενός αγώνα . Όσον αφορά τον Βασίλη Ρόβα, ήταν πολύ δυνατό το χτύπημα και θα πρέπει να βγάλει μία ακτινογραφία, για να φανεί αν έχει πειραχτεί κάποιο οστό. Ευχόμαστε να μην έχει τίποτα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις