Χορταστική ισοπαλία για Πιερικό και Αστέρα Ιτέας

Παρότι έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα και βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο 7′ με τέρματα των Εμ. Κραγιόπουλου και Κυπαρίσση, ο Πιερικός, μπροστά σε 400 θεατές, αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα Ιτέας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με δυο γκολ του Αλεξίου στο 15′ και στο 19′ και ήταν αυτοί που είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες να φύγουν με το «διπλό», έχοντας δοκάρι σε σουτ του Νικολόπουλου στο 69′ και απειλώντας κάνουν το 2-3 στο 90′ με τον Κακκάβα, με τον Λαζαρίδη να κόβει την τελευταία στιγμή. Ο Πιερικός πίεσε στο δεύτερο μισό του β’ μέρους αλλά δεν κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ της νίκης, έχοντας καλές στιγμές με Λαζαρίδο στο 80′ και Κυπαρίσση στο 87′.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 81′ ο Στ. Κραγιόπουλος και στο 86′ ο Ηλιάδης αποβλήθηκαν με δεύτερες κίτρινες κάρτες.

Το «φιλμ» του αγώνα
1′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Εμ. Κραγιόπουλος με κεφαλιά πρόλαβε τον Πάππο στην έξοδο και άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό.
7΄ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Καρτσαμπάς έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Κυπαρίσση ο οποίος με συρτό διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Πάππο και έκανε το 2-0.
9′ Γυριστό σουτ του Νικολόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Πατσιογεώργου.
15′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Αλεξίου με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από σύγχυση και αδυναμία της κατερινιώτικης άμυνας να απομακρύνει, μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους.
19′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Αλεξίου εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά, προχώρησε ανενόχλητος προς τα καρέ του Πατσιογεώργου και τον «εκτέλεσε» με πλασέ, κάνοντας το 2-2.
22′ Σουτ του Κωτσιαρίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πάππου.
41′ Ο Σεχολάρι βρέθηκε σε καλή θέση για να σουτάρει αλλά άργησε στην προσπάθειά του να ξεμαρκαριστεί με αποτέλεσμα το σουτ του να κοντράρει σε ατίπαλο αμυντικό.
50′ Μακρινό σουτ του Βερνάρδου, ο Πάππος απέκρουσε και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.
62′ Μακρινό σουτ του Μαλισσώβα, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
63′ Σουτ του Αλ. Καρτσαμπά στην κίνηση, έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πάππου.
68′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Ιτέας με τον Νικολόπουλο να βρίσκεται τετ α τετ με τον Πατσιογεώργο, έπειτα από πάσα του Αλεξίου, όμως το πλασέ του βρήκε στο ρίζα του δεξιού δοκαριού του Πιερικού και απομακρύνθηκε.
80′ Σουτ του Λαζαρίδη, μπλόκαρε ο Πάππος.
81′ Αποβολή του Στ. Κραγιόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
86′ Αποβολή του Ηλιάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
87′ Κεφαλιά του Κυπαρίσση μέσα από την περιοχή, έδιωξε με δυσκολία ο Πάππος.
90′ Σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Κακκάβας βρέθηκε τετ α τετ με τον Πατσιογεώργο αλλά την τελευταία στιγμή ο Λαζαρίδης έβαλε το πόδι και έκοψε τη μπάλα, σε μια μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων να φύγουν με το «διπλό».

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γουματζίδης (Πέλλας) με βοηθούς τους Δέλλιο (Πέλλας) και Σιανίδη (Μακεδονίας).

Εκτός από τους Στ. Κραγιόπουλο και Ηλιάδη που αποβλήθηκαν δεχόμενοι από δυο κίτρινες κάρτες (στο 36′ και στο 81′ και στο 66′ και στο 86′ αντίστοιχα), κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν από τον Πιερικό ο Εμ. Κραγιόπουλος στο 58′ και ο Αθ. Καρτσαμπάς στο 75′ και ο Σκλιοπίδης στο 87′ από τον Πιερικό και οι Νικολόπουλος στο 89′ και Τοπούζι στο 90’+1′ από τον Αστέρα Ιτέας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πιερικός(Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Σκλιοπίδης, Λαζαρίδης, Στ. Κραγιόπουλος, Χατζηδίμπας, Εμ. Κραγιόπουλος (79′ Δαδάκος), Κωτσιαρίδης (58′ Αλ. Καρτσαμπάς), Βερνάρδος (70′ Λαμπίρης), Κυπαρίσσης, Σεχολάρι (85′ Τσιούχας), Αθ. Καρτσαμπάς.
Στον πάγκο: Μπατσαράς, Κριεμάντι, Κούζας.

Αστέρας Ιτέας (Κώστας Λίβας): Πάππος, Ρέλλας, Κουτσουρούμπας, Ηλιάδης, Σιδέρης, Μπογκντάνι (46′ Κοντογιώργος), Νικολόπουλος (89′ Τοπούζι), Μαλλισώβας (84′ Κακκάβας), Αλεξίου, Πρέντι, Γεωργουσόπουλος (90’+2′ Παπαεμμανουηλίδης).
Στον πάγκο: Αντωνόπουλος, Γκούρα, Χάμος.

katerinisport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις