Στόχος η παραμονή 10-12 παικτών από το περσινό ρόστερ

Από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τα διοικητικά, είναι λογικό να μην προχωρά ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό Βόλου, αν και οι άνθρωποι που προτίθενται να κάνουν μπροστά και να αναλάβουν τον Ολυμπιακό, έχουν εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους. Από την περσινό ρόστερ επιδίωξη είναι να…

…παραμείνουν στην ομάδα 10-12 ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια να γίνουν οι ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις. Όλα αυτά, βέβαια, σε συνεννόηση με τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι γνώστης της κατηγορίας, να μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες και τους φιλάθλους και να γνωρίζει τα όσα επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η επιλογή θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, καθώς το κεφάλαιο προπονητής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας ομάδας και φυσικά στην πορεία της στο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, είναι λογικό να παραμένουν στάσιμα, όταν ακόμη δεν υπάρχει διοίκηση στον Ολυμπιακό, η οποία θα ξεκινήσει συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις