Στον Πτελεό με Πρωτεσίλαο αύριο ο Ολυμπιακός για το Κύπελλο ΕΠΣΘ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζονται αύριο Τετάρτη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Πρωτεσίλαο για την φάση των “16” του κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πτελεού και θα αρχίσει στις 15.00. Η τεχνική ηγεσία αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, καθώς και τους νεαρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές, όπως συνέβη και στο παιχνίδι της πρώτης φάσης με τον Πηλέα.

Στο αυριανό ματς πιθανότατα θα δούμε στο βασικό σχήμα τον Ευθυμιάδη, ο οποίος χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του, μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ενώ θα απουσιάσει ο τραυματίας Βασίλης Σαχινίδης. Ο έμπειρος επιθετικός αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο και χρειάζεται κάποιες μέρες ακόμη μέχρις ότου είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο Λεάντρο Πίντο δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Πιερικό, χωρίς να είναι κάτι το σοβαρό, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Περικλής Αμανατίδης θα τον ξεκουράσει, όπως και ορισμένους άλλους βασικούς ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στις προπονήσεις μετέχει κανονικά και ο Αντώνης Καμπλιώνης, ο οποίος σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, είναι την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Θησέα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στάδιο του Βελεστίνου, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα ο Θησέας, μέχρις ότου είναι έτοιμο το γήπεδο της Αγριάς.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις