Αήττητος ο Αλμυρός, 2-1 τον ΑΟ Σελλάνων

Μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο Αλμυρός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 του ΑΟ Σελλάνων. Ο ΓΣΑ παραμένει αήττητος ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες), ενώ για τον ΑΟ Σελλάνων αυτή ήταν η πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ωραίο παιχνίδι στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», το οποίο είχε ρυθμό, με τους παίκτες του Στέλιου Αρσένου να φτάνουν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στο 10’ το σου του Τσελεπή απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 20’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κόκκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, κέρδισε πέναλτι, με τον Βαγγέλη Στουρνάρα να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα», γράφοντας το 1-0.

Η ομάδα της Καρδίτσας απείλησε με ισοφάριση τον Αλμυρό στο 31’ (ο Κοντός εκτέλεσε φάουλ με τον Σταυράκη να αποκρούει δύσκολα). Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Παπαγεωργίου έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, αστοχώντας από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ισοφάριση για τον ΑΟ Σελλάνων ήρθε στο 47’. Ύστερα από γύρισμα του Τζέκου, ο Κοντός από κοντά έγραψε το 1-1. Ο Αλμυρός, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα στο ματς και πήρε τη νίκη στο 84’. Ο Τσιώλης με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα ξεπέρασε την αντίσταση δύο ποδοσφαιριστών.

Διαιτητής: Αγγελούλης (Λάρισας).
Βοηθοί: Νίκζας, Καραγιάννης (Λάρισας).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Κόκκας (63’ Παπακώστας), Βανγκέλι (90’ Τσιουρής), Δημηνάς (77’ Κρανάς), Αλεξανδρής, Στουρνάρας, Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής (87’ Χατζής).
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Αρχοντής, Μπούσδρας, Κούρκουλας (46’ Υφαντής), Τσιρογιάννης (88’ Μπακρατσάς), Μπιτέλης, Τζέκος, Κοντός (82’ Πατσαρούχας), Χαδιάρης (86’ Παπαδημητρίου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις