Κούτσης: “Κρατάμε το αποτέλεσμα”

Ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορικότητα του αγώνα έκανε ο Γιώργος Κούτσης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ενώ για ακόμη μία φορά η ομάδα του δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες των πρώτων λεπτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κούτση:

«Πρώτα απ’ όλα να πω δύο πράγματα όσον αφορά την ιστορικότητα αυτού του παιχνιδιού. Παίζοντας το τελευταίο παιχνίδι σ’ αυτή την έδρα, που έχουν φιλοξενηθεί ιστορικές ομάδες με μια πολύ μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φιλοξενήθηκαν έτσι όπως γνωρίζουν αυτοί οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή αλλά και οι παλαιότεροι τη φιλοξενία τους και την αγάπη που έδειχναν για το ποδόσφαιρο. Αλλάζει λοιπόν μια σελίδα, ακολουθεί μια καινούρια ιστορία εξέλιξης, αλλάζοντας το γήπεδο προχωρώντας σε κάτι πιο δημιουργικό, πιο δυνατό κι εύχομαι πραγματικά έτσι όπως το έχουν φανταστεί αυτοί οι άνθρωποι, το σχέδιο να πετύχει.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά από την αρχή. Θα μπορούσαμε σε 2-3 περιπτώσεις να είμαστε μπροστά στο σκορ κι από εκεί και πέρα αν ξεκλείδωνε νωρίς το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε πολύ καλύτερα. Στις ομάδες που δεν έχουν την ίδια δυναμικότητα με τη Νίκη Βόλου εξυπηρετεί σε τέτοιες συνθήκες η φιλοσοφία τους στο ανασταλτικό παιχνίδι περιορίζοντας τους χώρους. Κι αυτό δυσκολεύει την κάθε ομάδα. Άρα εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως ήταν η ομάδα του Βάιου (σ.σ. Καραγιάννη, προπονητή Απόλλωνα Μακρυχωρίου), και δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα του, και ο δεύτερος αντίπαλός μας είναι ο αγωνιστικός χώρος. Μπορεί να ακούγεται λίγο τετριμμένο, ή συνηθισμένο ή σαν δικαιολογία όμως δεν είναι δικαιολογία είναι ένα γεγονός. Είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα και να δείξουμε τις ικανότητές μας.

Κρατάμε λοιπόν το αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και κυρίως για την υπομονή τους. Έδειξαν χαρακτήρα, προσωπικότητα και πήραμε ένα παιχνίδι που ήταν πραγματικά δύσκολο.

Θα μας γίνει κι αυτό ένα μάθημα να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και περισσότερο αφοσιωμένοι όσον αφορά την τελική ενέργεια, για να μην πηγαίνει η ψυχή μας κάθε φορά στην Κούλουρη.

Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα μου και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις