Επιστρέφει ο Μπιτάνγκ στον Ολυμπιακό Β.

Το τελευταίο παιχνίδι μέσα στο 2014 θα δώσει την προσεχή Πέμπτη 18/12 (15.00) ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο, καθώς την 10η αγωνιστική (21-22/12) η ομάδα θα κάνει το προγραμματισμένο ρεπό. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου η ομάδα να μην τεθεί πρόωρα «νοκ άουτ» από…

τη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ, από τη στιγμή που ήδη βρίσκεται έξι βαθμούς από την 3η θέση που κατέχει η Ζάκυνθος, ενώ Λαμία και Ηρακλής έχουν αποσπαστεί στη βαθμολογία με 12 και 9 βαθμούς αντίστοιχα.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξασφάλισε 100 εισιτήρια για τους φιλάθλους της ομάδας και ευελπιστεί πως ο κόσμος θα δώσει το «παρών» στο Αιγίνιο και θα βρεθεί κοντά στους «ερυθρόλευκους».
Επιστρέφει ο Κλάρενς Μπιτάνγκ, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ οι Στάθης Ρόκας και Αλέξανδρος Νικολιάς, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο στο προχθεσινό παιχνίδι, αναμένεται σήμερα Τρίτη να γυμναστούν κανονικά και να τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Κούτση.
Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 3 το μεσημέρι, ενώ αύριο Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κατερίνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις