Με απουσίες η Νίκη στη Βέροια (17:15, Novasports 6) upd

Κανονικά θα αγωνιστεί στη Βέροια η Νίκη Βόλου με αντίπαλο την τοπική ομάδα καθώς φίλοι της ομάδας συγκέντρωσαν το απαιτούμενο ποσό για την μετακίνηση και τη διατροφή των μελών της αποστολής (17:15, Novasports 6). Οι κυανόλευκοι θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας αυθημερόν, αναχωρώντας από το Βόλο στις 11:30.

Εκτός των πολλών εξωαγωνιστικών προβλημάτων που ταλαιπωρούν το βολιώτικο σύλλογο, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα πρέπει να βρει λύσεις ώστε να καλύψει τα κενά που αφήνουν οι απουσίες των Ταΐρη, Κοτσαρίδη, Λάουξ και Νικλητσιώτη.

H αποστολή της Νίκης στη Βέροια: Δήμιζας, Ταμπάκης, Καρασαλίδης, Τζιώρας, Σκούρτης, Ίβενς, Αργύρης, Κορέτα, Μαχλελής, Τσουκάνης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαρινάκης, Μέτσε, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Σταμπολζίεφ, Κανταρτζής, Αναστασόπουλος, Ροτζέριο.

*upd: Εκτός αποστολής βρίσκεται και ο Κυζιρίδης λόγω ίωσης

Ο Κορίνθιος τεχνικός κάνει μεγάλο αγώνα για να στρέψει όλη την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς τα καθημερινά προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι πολλά και τις περισσότερες φορές ανυπέρβλητα. Οι ποδοσφαιριστές ετοιμάζουν ανακοίνωση που θα αναφέρονται σ’ αυτά, όπως προμήνυσε, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, ο Γιώργος Νικλητσιώτης.

Στο διοικητικό μέτωπο σε συνεδρίαση με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη, με συμμετοχή οργανωμένων οπαδών και φιλάθλων της ομάδας, αποφασίστηκε να συσταθεί ομάδα ανθρώπων που θα σχηματίσει διοίκηση πρωτοδικείου και θα αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ ώστε να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ για όσο καιρό αυτό είναι δυνατό.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Βέροια

Η Βέροια με 21 βαθμούς ισοβαθμεί στην 5η θέση με την Ξάνθη και παρουσιάζει δυνατό σύνολο μέχρι τώρα. Η ομάδα της Ημαθίας, θέλει να σταθεροποιήσει ξανά την απόδοσή της, αφού στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει όλων των ειδών τα αποτελέσματα, ωστόσο στην Ημαθία αποδίδει εξαιρετικά. Σε έξι ματς είναι αήττητη, έχοντας πέντε νίκες και μία μόλις ισοπαλία.

Ο Χοσέ Γρανέρο είδε τους Μπαλάφα και Γεωργιάδη να μένουν και πάλι εκτός αποστολής, ενώ αντίθετα κανονικά συμπεριλήφθηκε σ’ αυτή ο Αμαραντίδης.
 
Αναλυτικά, η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Τόρες, Καλί, Βέρτζος, Μπράβο, Μαλόν, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες, Λάταπι, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Βούκιτς, Κάμπορα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις