Ολυμπιακός-Ανάληψη αναμετρώνται για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Μετά τις ήττες από ΑΕΒ Διμηνίου και Γ.Σ. Αλμυρού αντίστοιχα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 17.00 την Ανάληψη. Με τον Φώνη Μαυρομιχάλη στον πάγκο του ο Ολυμπιακός έχει βελτιώσει την εικόνα του, αλλά ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Πιο συγκεκριμένα μετρά τρεις ήττες, δύο στο πρωτάθλημα από Νίκαια και…

…Γ.Σ Αλμυρού και μία στο Κύπελλο από τον Γ.Σ. Φαρσάλων στον ημιτελικό του φάιναλ φορ που διεξήχθη στη Λάρισα. Σήμερα, όμως, θέλουν να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού Β.: Κώστας Αλεξίου Χρήστος Καλογερόπουλος, Νίκος Παραλίκης, Θανάσης Παυλόπουλος, Νίκος Θέος, Αλέξανδρος Μακρίδης, Σωτήρης Αχριάνης, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Δημήτρης, Καραθάνος, Ηλίας Φωσσές, Σταύρος Ροδολάκης, Χρήστος Βασιλείου, Νίκος Μαυροφώτης.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ανάληψη δεν έκανε καλό ποδαρικό στο νέο έτος χάνοντας εντός έδρας από την ΑΕΒΔ. Το αποτέλεσμα αυτό σίγουρα δεν ήταν αναμενόμενο για τους “κυανέρυθρους”, που καλούνται σήμερα σ’ ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι να τα βγάλουν πέρα.
Στη διάθεση των Απόστολου Καμακά και Γιώργου Βλιώρα βρίσκονται οι: Κυριάκος Φωτιάδης, Φώτης Φωτιάδης, Νίκος Γαλανάκης, Βασίλης Κοντάκης, Γιώργος Ίλτσογλου, Γιάννης Μπακρατσάς, Άκης Αποστολίδης, Βασίλης Αδάμης, Βαγγέλης Συλεόπουλος, Παναγιώτης Παπαζήσης, Βαγγέλης Τσακιρόπουλος, Αλέξανδρος Λουλούδης, Σπύρος Βαρδακώστας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις